Kategoriler
Konut Projeleri

Ispartakule 3 ‘te yaşam ekim ayında başlıyor!

Ispartakule 3, bir avlu çevresinde zemin artı 29 kattan oluşan iki kule ve zemin artı 13-14 kattan oluşan dört apartman blokundan oluşuyor.

Yüksek bloklar; çocuklu aileler (4+1 ve 3+1) diğer bloklar ise genç kitleye (1+1 ve 2+1) hitap ediyor. Saat kulesi yeni yerleşkedeki mirengi noktalarından biri olacak.

Ispartakule’de yeni bir kent parçası olarak planlanıyor. Bölge şu an pek çok firmanın merceği altında. Oldukça geniş kent parçasının en önemli avantajları; eğitim, sağlık gibi kent ölçeğindeki yatırımların planlama çerçevesinde yeni ve son teknolojik altyapılar ile planlanması, bölge için planlanan yeni ulaşım hatları, yıpranmış ve eski kent dokusundan bağımsız araziler olarak özetlenebilir. Kısaca 3. boyutta çizimleri gösterilerek satışları yapılan projeler içinde gerçeğe en yakın sonucu Ispartakule mevkiinde bulabilirsiniz.


BÖLGENİN İLK BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZİ

İyi kent planlamaları yapıldığı sürece Ispartakule bölgesi yeni bir yaşam alanı olarak gelecek vaat ediyor. Firmaların birbiri ardına projelerini gerçekleştirdiği bölgede zor olan ise bunca proje arasında fark yaratabilmek. Ispartakule 1 ve 2’de toplam 715 konutta satışlar tamamlanmış yaşam başlamış durumda. 644 konut ile Ispartakule 3’te de yaşam bu yıl ekim ayında başlıyor. On ay gibi kısa bir sürede evleri sahiplerine teslim eden firmanın bir diğer yatırımı ise bölgeye alışveriş ve yapı market gibi birimleri kazandırması. Bu nedenle Ispartakule 3’te; 12 ticari ünite, bir saat kulesi içeren insan ölçeğinde kütlesel kararları ile kent çarşısını anımsatan bir alışveriş bloku inşa edilmiş. Sadece Ispartakule 3’ün değil, bölgenin buluşma merkezi olabilecek nitelikteki bu alışveriş merkezi aynı zamanda markalara ev sahipliği yapabilecek nitelikte. Güney cepheye açık yerleştirilen konut bloklarının, alışveriş merkezi ile ilişkisi de başarılı. Bölgeye hitap edecek alışveriş merkezinin giriş ve otopark çözümleri, toplu konut bölgesinin mahremiyetini bozmayacak şekilde planlanmış. bozulmamış. On ay gibi bir sürede yatırımcıların evlerine kazandıracağı ilk alışveriş merkezini de kapsaması.


GENÇ ODASI MUTFAK

Sağlı sollu mutfak dolapları ile fonksiyonel bir mutfak. Masa koyabileceğiniz büyüklükteki balkon mekânı havalandırma ve aydınlık anlamında rahatlatıyor. EBE VEY N ODA SI Özel banyo hacmi bulunmakta. Giyinme nişi yerine büyük bir gardıroba yer verilmiş. Zemin lamine parke, duvarlar alçı sıva üzeri plastik boya. Yatak, çalışma masası ve dolap ile kullanışlı büyüklükte bir hacim sunuluyor. Salonlarda zemine inen pencere boyutları çocuk odalarında parapet üstünden başlıyor.


RAKAMLARLA ISPARTAKULE 3

Toplam 40.476 metrekare arazi üzerinde, 6 blok, 644 adet konut ve 12 ticari ünite içeren yaklaşık 12.000 metrekarelik alışveriş merkezi. Konutlar için 141, alışveriş merkezi için 79 açık otopark, her daireye 1 adet, alışveriş merkezine 125 adet kapalı otopark. 1 açık, 1 kapalı havuz ve 1 gölet. SATIŞA DAHİL Yüzde 65 oranında satışların yapıldığı belirtilen projede; salon net kat yüksekliği 2 metre 78 cm. Dışarıdan mantolamalı kabukta şeffaf yüzeyler geniş. Pay ölçerli merkezi sistem doğalgazlı radyatör tipi ısıtma sistemi var. İki adet split klima altyapısı ile soğutuluyor.

Kaynak: http://www.hurriyetemlak.com/ispartakule_3_te_yasam_ekim_ayinda_basliyor!/emlak-yasam-sektorden-haberler/69C1okPKXgk=/Ks1koaHZTSk=

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.