Kategoriler
Konut Projeleri

Maçka Armani Casa’da metrekaresi 12 bin dolara! 2013’te teslim!

Maçka Residence projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 12 bin dolarla 16 bin dolar arasında değişim gösteriyor. Astaş Holding imzasıyla hayata geçen projede teslimler gelecek yıl gerçekleşecek
 Maçka Armani Casa’da metrekaresi 12 bin dolara! 2013’te teslim!

 

Astaş Holding girişimi ile Beşiktaş’ta hayata geçen Maçka Armani Di Casa projesi 7 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Maçka Residence’da daireler balkon ya da teraslı olmak üzere 10 değişik tip halinde tasarlandı. 170 konuttan meydana gelen proje 12, 13 ve 14 katlı olmak üzere 3 blok halinde tasarlandı.

Armani Maçka Residence projesindeki daireler stüdyodan başlayıp penthouse’a kadar geniş konut yelpazesine sahip. Projedeki konutların alanları 200 ile 500 metrekare arasında değişiyor.Minimum metrekare fiyatının 12 bin dolardan başladığı Maçka Residence’ın ödeme planında konut bedelinin yarısı peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar 12 eşit taksite bölünüyor. 

Gelecek Ekim ayında daire teslimleri gerçekleştirilecek olan Maçka Residence‘ta iki açık havuz, bir kapalı havuz ve tam gün güneş alan özel tasarımlı güneşlenme terasları, fitness merkezi, Luxury Fitness Club Maçka, 5 bin metrekare spa, hamamlar, buhar banyoları, saunalar ve özel dinlenme alanları yer alıyor.

600 araçlık otopark kapasitesine sahip olan Maçka Residence projesinde tüm dairelerde zeminden tavana kadar geniş, yüksek, manzaraya hakim cam cepheler mevcut. Projenin giriş katında seçkin tasarımcılar, güzellik merkezleri, kuaför, gurme market ve diyetisyenlerin beklentileri yüksek müşterilere hizmet verecekleri mekanlar bulunuyor.

0212 215 29 29

http://www.mackaresidences.com

Gülay ODABAŞI

Kaynak: http://emlakkulisi.com/macka-armani-casada-metrekaresi-12-bin-dolara-2013te-teslim/134339

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.