Kategoriler
Konut Projeleri

Tac Mahal’de Kendi Daireni Tasarla!

İstanbul’un görkemli residence projesi Tac Mahal’de dileyenler diledikleri büyüklükte daire, home ofis ya da işyerine sahip olabilecek
Tac Mahal'de Kendi Daireni Tasarla!

Tac Mahal residence projesine imza atan Uluhan Grup, görkemli projede modüler mimari tasarım uygulamasını hayata geçiriyor. Dileyenler iki ya da daha fazla sayıda daire, home ofis ya da işyerini birleştirerek çok daha geniş mekanlara sahip oluyor.

Uluhan Grup, proje tasarımından malzeme seçimine, yapı detaylarından kalifiye işçiliğe kadar her ayrıntısını titizlikle planladığı yeni projesi Tac Mahal'de, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak prestijli bir yaşam ve iş merkezine imza atıyor. Uluhan Grup'un mimari uygulamada hayata geçirdiği modüler sistem ise kullanıcılarına diledikleri büyüklükte daire, mikro ofis ya da işyeri sahibi olma imkânı sağlıyor.

Kendi modelini kendin yarat
Tac Mahal'de dileyenlere kendi daire ya da işyeri modellerini tasarlama imkanı sağladıklarını ifade eden Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, modüler sistem sayesinde iki ya da daha fazla sayıda daire, home ofis ya da işyerinin birleştirilmesinin mümkün olduğunu vurguluyor.

Tac Mahal projesi Esenyurt ve Beylikdüzü kesişim noktasında bulunuyor.
Tac Mahal'in başlangıcından tamamlanma süresine kadar müşterileriyle iletişim içinde olacaklarını dile getiren Bilgen, projenin herhangi bir aşamasında modüler sisteme katılmanın mümkün olacağını belirtiyor. Bilgen, söz konusu modüler birleştirmenin ek maliyet getirmediğine de vurgu yapıyor.
 
Modüler sistemi tercih eden müşterinin Tac Mahal'de birden fazla sayıda tapu sahibi olacağına belirten Bilgen, büyük model daire, home ofis ya da işyerlerini ileride satarak veya kiraya vererek değerlendirmek isteyenlerin, bu mekânları tekrar bölerek satışa sunabileceği ya da kiraya verebileceklerinin altını çiziyor.

İstanbul'un prestij projesi
Karma kullanım mimari özelliğine sahip ve mimari tasarımını İTÜ öğretim üyelerinden Prof. Dr. Sinan Mert Şener'in üstlendiği Tac Mahal'de dört dörtlük konfora sahip bir residence, ulusal ve uluslararası markaların boy göstereceği yenilikçi bir çarşı ve modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan sosyal tesisler bulunuyor.

Tac Mahal, First Quality Control FQC tarafından akredite edilen ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa ediliyor. Proje kapsamında deprem güvenliği en üst düzeyde sağlanıyor, zemin etüdleri eksiksiz gerçekleştiriliyor. Uluhan Grup'un daha önceki projeleri Acunkent ve Babil Kuleleri'nde olduğu gibi prestij projesi Tac Mahal'in profesyonel site yönetimi de Garanti Koza kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından üstleniliyor.

 

Kaynak: http://www.milliyetemlak.com/haber/Tac-Mahalde-Kendi-Daireni-Tasarla/haber.html?haberID=12413

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.