Kategoriler
Konut Projeleri

Tekfen Bomonti Apartmanları’nda 555 bin dolara 2+1!

İşlevlerin formları belirlediği, yalınlığın, orantıların ve gün ışığının öneminin vurgulandığı Bauhaus akımının ana hatları Tekfen Bomonti Apartmanları’nda yeniden ortaya çıkıyor

Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla yükselen Bomonti Apartmanları’nın mimari tasarımı DB Mimarlık imzasını taşıyor. Bomonti’de hayata geçirilen Bomonti Apartmanları’nda yaşam bu ay içerisinde başlayacak.
 
Projenin mimarisinin temelini, Bomonti’nin yıllar içinde şekillenmiş kent hizaları, avluları, sokakları ve yaşam alanları oluşturuyor. İşlevlerin formları belirlediği, yalınlığın, orantıların ve gün ışığının öneminin vurgulandığı Bauhaus akımının ana hatları Tekfen Bomonti Apartmanları’nda yeniden ortaya çıkıyor.
 
 
5 katlı 3 ayrı bloktan meydana gelen Tekfen Bomonti Apartmanları’nda blokların arasında ortak kullanım için tasarlanmış bir iç avlu ve geçişler bulunuyor. 83 ticari birimden oluşan Bomonti Apartmanları’nda 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor.
 
Bomonti Apartmanları’nda 2+1 konutların fiyatları 555 bin dolardan, 3+1 konutların fiyatları ise 734 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 24 saat kapalı devre izleme ve kayıt sistemi ile kontrol altında bulunan Tekfen Bomonti Apartmanları’nda her daireye 1 adet kapalı depo alanı veriliyor.
 
 
 “7 Tepe 7 Tünel” Projesi kapsamında inşa edilen Bomonti-Dolmabahçe ve Kağıthane-Piyalepaşa tünelleriyle Bomonti’ye ulaşım artık çok daha kolay… Bomonti’nin merkezinde Sıra Cevizler Caddesi’ne komşu olan “Tekfen Bomonti Apartmanları” metro ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor.
 
Tekfen Bomonti Apartmanları İletişim Bilgileri;
 
Web: http://www.bomontiapartmanlari.com
Telefon: 0212 359 37 00
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Kaynak: http://www.hurriyetemlak.com/tekfen_bomonti_apartmanlarinda_555_bin_dolara_2-1!/emlak-yasam-sektorden-haberler/P3fQbehdzyE=/Ks1koaHZTSk=

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.