Kategoriler
Konut Projeleri

Venezya’da barbekü partisi! 224 bin 410 TL’ye 1+1!

VIA/PORT Venezia’da komşuluk ilişkileri şimdiden başladı. Projeden daire alanlar her Pazar günü barbekü partilerinde bir araya geliyor…
 Venezya'da barbekü partisi! 224 bin 410 TL'ye 1+1!

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı’nın Gaziosmanpaşa’da inşa ettiği, konut–avm-ofis bölümlerinden oluşan Venedik konseptli projesi VIA/PORT Venezia’da her Pazar günü barbekü partileri düzenleniyor. Satış ofisinin bahçesinde gerçekleştirilen organizasyonlarda VIA/PORT Venezia’dan daire alanlar ağırlanıyor ve kendilerine satış ekibi tarafından projenin inşaat aşaması ve planlanan yeniliklerle ilgili düzenli bilgilendirmeler yapılıyor. Sıcak ve samimi sohbetler eşliğinde gerçekleşen VIA/PORT Pazar Buluşmaları’nda çocuklar da unutulmuyor, ressamlar eşliğinde boyama aktiviteleri düzenleniyor.

Çocukların el emeği meydanlarda sergilenecek

Ressamlar Necdet Kutlucan ve Murat Dönder, VIA/PORT Venezia’nın bahçesindeki figürleri ve Venedik şehrinin simgesi maskeleri çocuklarla birlikte boyuyor. Çocukların büyük keyif aldığı aktivitede yapılan resimler ve boyanan aksesuarlar, proje tamamlandıktan sonra VIA/PORT Venezia’nın sokaklarında ve meydanlarında sergilenecek.   

“VIA/PORT Venezia’daki yaşam tarzını şimdiden sunuyoruz”

VIA/PORT Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, düzenledikleri bu tarz etkinlikler sayesinde VIA/PORT Venezia’da sunacakları yaşam tarzını şimdiden sergilediklerini dile getiriyor. Cenk Hayırlıoğlu, “VIA/PORT Venezia sakinleri hem projeyi daha yakından tanıma fırsatı buluyor hem de gelecekteki komşularıyla tanışma şansını yakalıyor. Biz de bu sayede projemizdeki gelişmeleri anlık olarak paylaşma fırsatı buluyoruz ilişkileri sıcak tutuyoruz.” diyor.

Konut, avm ve ofis birarada…

Gaziosmanpaşa ilçesi sınırları içinde, TEM Otoyolu üzerinde bulunan VIA/PORT Venezia, 82 bin m2’lik arazi üzerine kuruluyor. Mimari konseptini dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik’ten alan VIA/PORT Venezia; 5 kule, 200 mağazalı açık hava alışveriş merkezi ve 50 bin m2’lik alana sahip modern ofis etaplarından oluşuyor. Mimari konsepti Dome Mimarlık tarafından tasarlanan VIA/PORT Venezia’da tıpkı Venedik’te olduğu gibi yürüyüş yolları, su kanalları, büyük meydanlar inşa ediliyor. Genişliği 12 m olan su kanallarında gondollarla gezintilerin yapılabileceği, meydanlarında Venedik karnavallarının düzenleneceği VIA/PORT Venezia’dan konut sahibi olanlar, tüm bu güzelliklerin yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları, çocuk parkları gibi tüm sosyal imkânlardan da faydalanabilecek. 

VIA/PORT Venezia’da daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak değişirken daire büyüklükleri ise 66 m2’den 217 m2’ye kadar çeşitlilik gösteriyor. TEM Otoyolu’nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında olan proje, ulaşım noktasında avantaj sunuyor. Proje aynı zamanda yeni yapılacak Mecidiyeköy-Havalimanı arası metro hattından direkt bağlantı alıyor. 

64 ila 74 metrekarelik 1+1 daireler 224 bin 410 TL ile 279 bin 486 TL, 108 ila 139 metrekarelik 2+1 daireler 348 bin 325 TL ile 503 bin TL, 157 ila 168 metrekarelik 3+1 daireler 505 bin 425 TL ile 635 bin  TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

444 8 842   

www.viaportvenezia.com

Kaynak: http://emlakkulisi.com/venezyada-barbeku-partisi-224-bin-410-tlye-11/133804

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.