Kategoriler
Soru Cevap

Ahmet TURAN Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Ahmet TURAN: Sayın Serdar Bey Merhaba,
Vermiş olduğunuz cevap için çok teşekkür ederim.İlk bahsettiğim sitenin otaparkı var fakat herkes için yeterli değil.Sitenin güvenlik görevlisi var.Havuzu yok.Site içinde ufak bir fıtness center var.Kardeşimin o civarda Topuz inşaatın yaptığı sitede dairesi var.O daire 3+1 ve fiyat yaklaşık aynı.Dairenin yüzölçümü birbirine yakın.Sadece havuzu var.Onlarda üç sene önce 150.000 e temelden girmişlerdi.Ama şu an aynı evler 300.000 e satılıyor.
Sizin acil olarak bize önerebileceğiniz bölge ve yeni başlayan proje var mı.Sizin önerilerinize çok önem veriyorum.
Narova için bende aynı öngörüyü yaptım ama eşim narovayı çok beğendi.Ben pek getiri sağlıyacaını sanmıyorum.
Bizim yaklaşık nakitimiz 200.000 cibvarı.Şimdiden teşekkürler.

Serdar Dağıstan: 2 senedir niye boşmuş daire? Eğer bir problemi yoksa o zaman fiyat daha uygun. Çok yatırımlık değil ama oturmak için uygun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kategoriler
Soru Cevap

AHMET TURAN Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

AHMET TURAN: Sayın Serdar Bey Merhaba,
Yeşilova 4016 sokakta 2 senelik bir daire baktık.Daire 160 metrekare.İçinde şu ana kadar hiç kimse oturmamış.Yatırım amacı olarak görüyoruz.Evin değeri 300.000 tl.Bir de Narova ya baktık.Teraslı 3+1 evlerden Onların fiyatıda 400.000 tl.Hangisini tavsiye edersiniz.Acil karar vermemiz gerekiyor.Şimdiden teşekkürler.

Serdar Dağıstan: İlk bahsettiğiniz dairenin sosyal tesis, otopark vs… gibi başka özellikleri yok ise fiyat çok. Narova da baya para.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.