Kategoriler
Soru Cevap

Yavuzsahin Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Yavuzsahin: Geri dönüşleriniz için teşekkürler,
Bana yinede studyo35 fiyatı o lokasyon olarak çok gelmektedir. Etrafında bu fiyatlara siteli 3+1 daireler vardır.
Tower yanındaki Cebeci inşaatın ve Güven Erberk yaptığı 3+1lerin fiyatı 550binden başlamaktadır.
Neyse 1+1 daire vereceğim bu paralar yerine Atek yaptığı %1 KDV ofisler için öneriniz nedir, 1+1 daireye vereceğim 200bini , Atek’e %50 peşinat olarak, kalınını teslimde ödeme ile almak mantıklı olurmu ? Yanında bulunan Ermit İnsaatın yaptığı istinaf mahkemeleri inşaatı başlamış ve dun pazar dahil çalışıyorlardı. Etrafında benzer köprünün diğer tarafı gibi bu projeden başkada yok gibi gözküyor.
Yanında böyle kamu kurumunun olması satılma/kiralanma ve değerlenme oranları olarak değerlendirirmisiniz.
tekrardan tesekkürler.

Serdar Dağıstan: Bence de güzel bir yatırım olur. Yerini konum olarak çok beğendiğim bir proje. Çekincelerim, mahkemelerin ve arkasındaki optimum alışveriş merkezinin tamamlanması ile oluşacak trafik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kategoriler
Soru Cevap

Yavuzsahin Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Yavuzsahin: Serdar Bey tekrardan merhaba,
Hafta sonu katal insaatin katip celebi univ. yakininda yapacagi studyo35 projesinin lansmani vardi, 1+1 den olusan dairelerin baslangic fiyati 200bin den basliyordu, tamam universite bolgesi olacak ama fiyatlarda daha gelismemis bir yer icin bu kadar yuksekten cikilmaz dogrumudur? Bu durumda size daha once sordugum bayrakli tower yaninda zabitci inssatin yaptigi 1+1 daireler fiyati 195bin daha makul gelmekte hemde lokasyon olarak fark atmaktadir ne dersiniz?

Serdar Dağıstan: Mavişehir’de yer kalmadı, Ulukent çıldırdı, Koyundere için daha 5-10 sene var. Bu durumda Çiğli’de sayılı kalmış arsalarda hayata geçirilecek projelerde fiyatlar haliyle yukarıdan başlamak zorunda kalıyor. Aynı kalitede bir 1+1’i Bornova’da daha ucuza almanız zor. Bayraklı Tower’ın arkasındaki yeri biliyorum, güzel bir yer ama o bölgede de bir proje fazlalığı ver gibi geliyor. Stüdyo 35 iddialı bir projeye benziyor, fiyatlar da ona göre belirlenmiş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.