Kategoriler
Soru Cevap

ali arseven Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

ali arseven: Serdar Bey. Folkart ve yatırımlık bölgeler için tavsiyelerinize çok teşekkürler. Şimdi sizden başka bir ricam var kendim araştırmama rağmen yeterli bilgi sahibi olamıyorum. Kalege inşaat hkk. bilginiz sağlamlığı, güvenilirliği vs varmıdır? Acil cevabınızı rica ederim. Noterden satış sözleşmeli dairesini almayı düşünüyorum. Bu beni garantiye alırmı?

Serdar Dağıstan: Hic duymadim. Noterden sozlesme insaatin bitecegini garantiye almaz. Karsilikli soz ve vaatleri hukuk karsisinda savunulabilir hale getirir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kategoriler
Soru Cevap

ali arseven Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

ali arseven: Serdar Bey Merhaba;

İzmirde 200000 tlye kadar 1 yıl içinde en yüksek getiriyi getirecek gayrımenkul /proje tavsiyeniz varmıdır? Folkartın bornovada folkart life adlı yerleşiminde 1+0 havuz cepheli 205000 derler. Son daire derler. Sizce 2 yıl sonra teslimde ne civarda satışı gerçekleşir? Böyle bir yere girmek yerine tavsiyeniz varmı?
Saygılarımla

Serdar Dağıstan: Üniversitelere yakın projelerin kira getirisi iyi oluyor. Değer olarak diğer bölgelerin gerisinde kalmış Çiğli, Ulukent ve Yeşilova’daki bazı projelerin değerleneceğini söyleyebilirim. Folkart stüdyo daireler bu fiyattan enflasyonun biraz üzerinde olarak değerlenir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.