Kategoriler
Genel

Ev ve Yuva Arasındaki Fark!

Oyuncu anneMüteahhit adamın Oyuncu Anne ile ne işi var di mi? Herşeyin bize alışık olduğumuz paketlerde verildiği bir dönemde, bazı şeylere farklı açılardan bakmamız gerekiyor! Hikayenin devamı aşağıda;

Şermin Çarkacı facebook ve instagramda yaklaşık 700.000 takipçisi olan bir fenomen. Çocuğunuz yoksa belki onu duymamışsınızdır ama inanın o çocuklu anneler için sadece bir idol değil, kardeş, abla, ve en önemlisi de harika bir Modern Türk Kadını örneği olmuş.
Şermin hayatını şekillendirebilen, bu gücü içinde bulan ve geliştiren bir arkadaş. Onu takip etmeniz veya kitaplarını okumanız için illa ki çocuklu bir anne olmanıza gerek yok.
Yeni projemiz Palmiye Park Fiora‘da yola İzmir’in en çocuk ve çocuklu aile dostu projesi olalım hedefiyle çıktık. Bu kolay bir hedef değil; bence bu konuda İzmir’in en başarılısı 35. Sokak ama biz de aklımızın yettiği, etrafımızdaki çocuklu ailelerden aldığımız doneler ile çocukların ve ailelerinin daha özgür, sağlıklı ve güvenli yaşayacakları bir ortam yaratmaya çalışıyoruz.
Sevgili Şermin bu hedefimiz ile çok uyuşan söylemlere sahip; Mutlu Oyunlar, Mutlu Çocuklar seminerleri Türkiye’nin her yerinde binlerce seveniyle buluşmasına yardımcı oluyor. Bir evin en önemli mutluluk kaynağı çocuklardan yola çıkarak, Mutlu Evler, Mutlu Yuvalar dedik ve Şermin’i İzmir’de sevenleriyle buluşmaya davet ettik. Buluşmanın detaylı video ve fotoğraflarına facebook.com/palmiyepark sayfasında ulaşabilirsiniz.
Bu sayfada bana en çok gelen soru ‘şu şu şu evi alacağım, değerlenir mi?!’; benim de klasik cevabım, eğer oturmak için alıyorsanız bırakın değeri meğeri, mutlu olmaya bakın. Şermin’in Sihirli Değnek kitabındaki Yuva bölümü bu cevabımı çok daha güzel anlatmış;
Herkes evin pesinde kosuyor. Daha iyisi, daha güzeli, daha büyügü, daha manzarali, daha gösterisli olani bizim olsun istiyor. Ancak sahip oldugunda onu yuvaya donusturebilirsen mutlu oluyorsun. Yoksa mekandan oteye gidemiyor. Ev ona dokundugunda, icinde yasayanlara hak ettigi degeri verdiginde, uzerine titrediginde yuvaya dönüsür ve o zaman senin olur. Yoksa yeni bir ev alabilirsin. Hatta bir tane daha, bir tane daha.. Ama yuvan tek bir tane olur, tek bir tane kalir.
Ağzına, aklına sağlık Oyuncu Anne’miz Şermin. Seni İzmir’de daha çok görmek istiyoruz.

Seminerin açılış videosu, (Video açılmaz ise sayfayı 1-2 defa refresh yapınız)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.