Kategoriler
Gaziemir Genel

Ev Satmama Sanatı – 2

Umarım alışkanlık yapmaz ama bir ev daha satmamayı başardım! Hem de daha da keyifle!!

Çok sevdiğimiz bir müşterimizin çok sevdiği bir tanıdığı Gaziemir’de ev sahibi olmak üzereymiş. Müşterimiz hemen tanıdığını bize yönlendirdi. Bu noktadan sonra Müşterinin adı Ali, arkadaşının adı Veli olsun çünkü sıkıcı bir yazı olacak diğer türlü.


Veli, Gaziemir merkezde 3+1 brüt 155m2 bir daire beğenmiş. El sıkışmış, krediye başvurmuş, ve bu noktada babası kadar yakın Ali beyi arayıp danışmak istemiş. Ali bey de Veli’yi acilen bize gönderdi. Veli yanında merkezdeki evi satan emlakçı arkadaşla beraber geldi.

Evleri dolaştılar, Veli tabii ki çok beğendi bizim evleri 🙂 Ama ne yazık ki Veli’nin bütçesi bizim dairelere yetmedi. Problem burada başladı. Veli’nin aklı bizim dairelerde kalınca el sıkıştığı ve bütçesine çok daha iyi uyan ve daha büyük daire konusunda şüpheye düştü.

Bugün Veli’nin şüpheye düştüğü daireye gittim. Daire sahiden kocaman, malzeme seçimleri kalfa işi, yatak odaları ışıklığa bakıyor ama mutfak ve salon çok ferah. Evin en önemli artısı fiyatı ve Veli’nin ailesi için çok iyi bir noktada bulunması. Veli’yi benim evimi değil ama merkezdeki evi alması için başkasının dairesini tekrar satmak zorunda kaldım. Bizim evlerden almaya kalksa bütçesi çok zorlanacak ve sıkıntıya düşecekti. Veli de sonunda ikna oldu ve rahatladı.

Veli’ye bugün daire satmadım ama ev sahibi yaptım gibi hissettim.

Darısı bizim dairelerimizin başına.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.