Kategoriler
Emlak Kulisi

Meral Şanlılar Emlak Kulisi üzerinde sormuş

Meral Şanlılar:Serdar Bey merhaba,Oturum için Soyak Optimus mu,35.Sokak mı?Birinin markası ve muhiti,referans projeleri olması bizi cezbediyor,diğerinin de çelik olması,deprem riski olmaması,evlerin daha büyük ve sitenin ferah olması.Karar veremedik.
Prim konusu ise ikinci sırada olsa da Mavişehir “artık son fiyatlardan satılıyor”diyorsunuz.35.sokakta o muhite göre yüksek ama Mavişehir’e göre de ucuz.bir de hızlı tren ve İstanbul otobanı geçecek değerlenecek deniliyor.Öyle olunca da 35.Sokak daha mı gelecek vaad ediyor? Soyak ile de aidatları aşağı yukarı aynıymış.150-200TL.
İkisi de bahçeli olmayacak.Normal kat daire. Soyak 2+1C (küçük tip),35.SK 2+1 daire.
İkisinden biri olsa sizce hangisi?
Teşekkürler

Cevap: Bu sorunun cevabı tabii ki sizde 🙂 Kendinize şu soruları sorun;
1. Her iki daire de aynı fiyat olsaydı hangisini alırdım? Çünkü… 2. Her iki daire de aynı yerde olsaydı hangisini alırdım? Çünkü… 3. Her iki daire de aynı yerde ve aynı fiyata olsaydı hangisini alırdım? Çünkü…
3 sorudan 2sini kazanan büyük ihtimal sizin seçiminiz olacaktır. 35. Sokak fiyatları ve konumu nedeniyle ancak uzun vadede değerlenir, kısa vadede yatırım için değil ama yaşamak için düşünülebilecek bir proje. Benzeri yok, o yüzden nasıl bir hayat olacağını ben de merak ediyorum. Aidatların aynı olabileceğine pek inanmıyorum; 35. Sokak’ta bakılması, temizlenmesi, aydınlatılması vs… gereken çok daha fazla alan var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.