Kategoriler
Konut Projeleri

Newista Life’ta 2 bin 300 TL’ye!

Hasoğlu Yapı’nın Başakşehir’de konumlandırdığı Newista Life projesiyle iddialı bir butik projeye imza atılıyor. Başakşehir’in merkezinde yükselen proje, detaylarıyla bölgenin cazibe merkezi haline gelecek.

Sektörde 25 yıllık deneyimi bulunan Hasoğlu Yapı, projelendirdiği Newista Resindece’ın inşası devam ederken, Başakşehir’de konumlandırdığı projesini de satışa sundu.
 
43 daireden oluşan Newista Life’da yer alan 52 adet ticari ünite ile bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verilecek. 6 bin 748 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projenin 3 bin 996 metrekaresi peyzaja ayrılıyor.
 
Bir site yaşamına dair tüm detayların biraraya getirildiği Newista Life’da dairelerin metrekare fiyatları 2 bin 300 TL’den başlıyor. Çeşitli alanlarda hizmet verecek mağazaların metrekare başlangıç fiyatları ise 5 bin TL.
 
2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu projedeki tüm daire tiplerinin teraslı seçenekleri de yer alıyor. 2013’ün Aralık ayında teslimlerin yapılacağı projede çeşitli ödeme planları sunuluyor. Ayrıca Hasoğlu Yapı tarafınca 30 aya 0 faiz ile taksitlendirme imkanı da sunuluyor.
 
Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever; “İnşaat sektöründeki 26 yıllık birikimimizle oluşturduğumuz “Newista” markası kapsamındaki konut konseptimiz halkımız tarafından büyük beğeni topladı. Esenyurt’un merkezinde inşasına devam ettiğimiz Newista Residence markasındaki ilgi bizim itici gücümüz oldu. Şimdi de Başakşehir’de çok keyifli, özel bir butik projeye imzamızı atıyoruz. 43 dairenin yer aldığı konut blokumuz ve bölgenin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarladığımız mağazalarımız ile Başakşehir’e değer kazandıracağız.” şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.hurriyetemlak.com/newista_lifeta_2_bin_300_tlye!/emlak-yasam-sektorden-haberler/iVtBKAohSPw=/Ks1koaHZTSk=

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.