Kategoriler
Konut Projeleri

Avrupa Konutları Atakent 3’te Yaşam Başlıyor

Avrupa Konutları, Atakent 3 Projesi’ni 18 ay gibi rekor bir sürede tamamlandı.
Avrupa Konutları Atakent 3'te Yaşam Başlıyor

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları, Atakent 3 Projesi'ni 18 ay gibi rekor bir sürede tamamlandı. Erken teslimat geleneğinin bozulmadığı projede, daireler 1 Temmuz tarihinden itibaren konut sahiplerine teslim edilecek.

Atakent 3 hakkında fiyatlar, ödeme kolaylıkları, sosyal donatılar ve tüm detaylar burada!

Avrupa Konutları, Atakent 1 ve Atakent 2'nin ardından Atakent 3 ile Halkalı'yı yeni bir yaşam merkezi ile daha buluşturdu. Avrupa Konutları klasiği olan “erken teslimat” geleneği bu projede de bozulmayarak, 1 Temmuz 2012 tarihi itibariyle anahtar teslimine başlanıyor.  

Teslim öncesi gelenekselleşen Komşularla Tanışma Kokteyli, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Pazarlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş Genel Müdürü Hüseyin Karaca ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın katılımıyla gerçekleşti.

Süleyman Çetinsaya: “İlköğretim okulumuz ağustos ayında tamamlanıyor”
 
Atakent 3 Proje'sinin lansman tarihinden itibaren büyük bir talep gördüğünü söyleyen Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Avrupa Konutları olarak bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm projelerimizde, kalite ve güveni her zaman ön planda tuttuk. Erken teslimat ve yatırımcılarımıza kazandırmak artık bir şirket prensibimiz haline geldi. İnşa ettiğimiz modern ve kaliteli yapılarla müşterilerimizin sadakatini kazandık. TOKİ ve Emlak Konut GYO ile birlikte Halkalı bölgesinde inşa ettiğimiz konutlarla, bölgenin değer kazanmasında çok etkin bir rol oynadık. Artık bu bölge Atakent olarak anılıyor ve kaliteli yaşam alanlarının yükseldiği bir cazibe merkezi konumuna geldi” dedi.   
Süleyman Çetinsaya, proje içinde yer alan ilköğretim okulu da ağustos ayında bitirilerek yeni eğitim-öğretim yılına hazır olacağının müjdesini verdi.

Rakamlarla Atakent 3:
 
Lokasyonu: Atakent
Toplam arsa: 193.000 metrekare
Toplam inşaat alanı: 310.000 m2
Konut Sayısı: 2300 Konut ve Özel Hastane
İnşaata başlama tarihi: Ocak 2011
İnşaatı bitirme tarihi: Temmuz 2012
Konut metrekareleri: 83-191 m2
Sosyal alanları: 4 adet açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, futbol, basketbol, voleybol, tenis sahaları, çocuk oyun alanları, kreş, anaokulu, 7 bin 500 m2 kent meydanı, göl kafe, sosyal tesis bünyesinde kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, squash, aerobik, pilates salonları
Peyzaja Ayrılan Alan: 162 bin metrekare  (Bahçeler, Göletler, Havuzlar)
Gölet ve yüzme havuzlarına ayrılan alanlar:17.000 m2

 

Kaynak: http://www.milliyetemlak.com/haber/Avrupa-Konutlari-Atakent-3te-Yasam-Basliyor/haber.html?haberID=11985

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.