Kategoriler
Konut Projeleri

Batışehir’den Babalara Maç Bileti!

Babalar Günü’nde Batışehir’den Ev Alanlara Kombine Maç Bileti
Batışehir'den Babalara Maç Bileti!

Avrupa’nın en büyük karma projesi Batışehir, Babalar Günü’nde çok özel etkinliklere imza atıyor. Birbirinden farklı sürprizlerle dolu etkinliklerde hem babalar hem de çocukları doyasıya eğlenecekler. Babalar Günü’nde Batışehir’den ev alanlar, taraftarı oldukları futbol kulübünün bir yıl süreyle iki kişilik kombine biletlerini kazanacak.

Batışehir hakkında tüm detaylar, fiyatlar, ödeme kolaylıkları için tıklayın!

EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği Avrupa’nın en büyük karma projesi Batışehir, 17 Haziran Pazar Babalar Günü’nü sürprizlerle dolu etkinlikler sayesinde unutulmaz anların yaşanacağı bir gün haline getiriyor. Hayat dolu şehir Batışehir’de küçükler Doğa Koleji’nin düzenlediği etkinliklerde eğlenirken, babalarda kendileri için hazırlanan sürpriz hediyeleri kazanma fırsatı yakalıyor.

Babalar ve çocuklarını sürprizler bekliyor

Babalar Günü, Batışehir’de saat 12:00’de barbekü partisi ile başlayacak. Saat 18:00’e kadar sürecek etkinlikler kapsamında babalar ve çocukları, tişört boyama etkinliğinden topaç boyamaya, maket yapımından halat ve çuval yarışına kadar birçok aktivite ile eğlenceye doyamayacaklar. Babalar Günü’ne özel olarak babalar, Renault’un elektrik motorlu aracı Renault Fluence ZE’yi inceleme fırsatı bulacaklar. Çocuklar ise ayrıca Kurabiye Evi’nde Hansel ve Gratel’in masalsı diyarına yolculuk edecek, Mad Science Bilim Şenliği ile bilimin eğlenceli yönlerini tanıyacak, sosis balonlarla kendilerini geliştirirken, yüz boyama ile diledikleri kahraman olabilecekler.

Etkinliklerin yanı sıra Babalar Günü’nde Batışehir’den ev sahibi olanlar, taraftarı oldukları futbol kulübünün bir yıl süreyle iki kişilik kombine maç biletini kazanacaklar.  

Tamamlandığında Batışehir’de 15 bin kişi yaşayacak

3 bin 148 adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, prestijli ofisler, özel eğitim kompleksi, açık alışveriş çarşısı, spor ve yaşam merkezi, açık ve kapalı yürüyüş-koşu-gezi-parkurları ve 100 bin metrekareye varan yeşil alan bulunacak Batışehir, tamamlandığında içinde 15 bin kişinin yaşayacağı bir mega bir proje haline gelecek.

 

Kaynak: http://www.milliyetemlak.com/haber/Batisehirden-Babalara-Mac-Bileti/haber.html?haberID=11965

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.