Kategoriler
Konut Projeleri

Avrupa Konutları 3 projeye başlıyor!

Avrupa Konutları yılın son çeyreğinde 3 bomba projeyle meydanlara iniyor.
Avrupa Konutları 3 projeye başlıyor!

Avrupa Konutları 3 projeye başlıyor!

1) Avrupa Residence Maslak: Avrupa Konutları’nın tek başına yapacağı Avrupa Residence Maslak projesi Eylül ayında satışa çıkacak. Yaklaşık 50 bin metrekare arsa üzerinde 30’ar katlı iki residence bloğundan oluşan projede 550 daire olacak. Stüdyo ile 4+1 arasında farklı seçeneklerin bulunduğu konutların alanı 50 ile 200 metrekare arasında değişecek. Fiyatı ortalama 4 bin dolar civarında olacak. 24 ayda tamamlanacak.  Projede ayrıca ofis blokları da olacak. Ama ofisler satılmayacak. Kiraya verilecek. Projenin yer altında 9 bodrum katı bulunuyor.

2) Vadi İstanbul: Avrupa Konutları’nın Keleşoğlu ve Aydınlı Grup ile ortaklaşa Cendere’deki Evyap Fabrikası’nda inşa edeceği proje 3 etaptan oluşuyor. Ekim ayında satışa çıkacak ilk etapta 50 bin metrekare arsada 1.100 konut olacak. 1+1 ile 4+1 arasındaki tiplerdeki evler 65 metrekare ile 240 metrekare aralığında olacak. Fiyatı 3 bin-3 bin 500 dolardan başlayacak. Projenin ilk etabı 2014 yazında teslim edilecek. İkinici etapta AVM, hastane, ofis ve otel ve residence daireleri olacak. Projenin  3. etabı konutlardan oluşacak. Tamamı 2016 yılına kadar bitirilecek. Toplamda 3 bin konut olacak.

3) Temapark: Avrupa Konutları’nın konut sektörünün en köklü şirketlerinden MESA’ya ilave olarak A&C ile ortak yapacağı karma proje 1 milyon 600 bin metrekarelik arsa üzerinde yapılacak. Projede oyun ve eğlence parkı, avm, otel ve ofisler ile Türkiye’nin en büyük fuar merkezi inşa edilecek. Projede 4 bin konut olacak. Konutlar stüdyo ile 4+1 arasında değişecek. Konutların alanı 50 metrekare ile 200 metrekare arasında olacak. Aralık ayında satışa çıkacak projenin 24 ile 30 ay arasında tamamlanması bekleniyor. Projenin metrekare çıkış fiyatı 3 bin TL’den başlayacak. 

Kaynak: http://emlakkulisi.com/avrupa-konutlari-3-projeye-basliyor/129557

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.