Kategoriler
Konut Projeleri

Avrupa Rezidans Maslak’ta metrekaresi 4 bin dolara!

İstanbul’un yeni çekim merkezi Maslak’ta 30 katlı iki rezidans bloğundan meydana gelecek olan Avrupa Rezidans Maslak projesinde satışlar Eylül’de başlayacak
Avrupa Rezidans Maslak'ta metrekaresi 4 bin dolara!

Avrupa Konutları markası İstanbul’un yeni çekim merkezi olarak nitelendirilen Maslak’ta yeni bir projeye başlıyor. Avrupa Konutları’nın tek başına inşa edeceği yeni projeye Avrupa Residence Maslak adı verildi. 550 konuttan oluşması beklenen Avrupa Rezidans Maslak projesinde her türlü ihtiyaca cevap verecek stüdyolardan 4 oda 1 salon dairelere kadar farklı konut alternatifleri bulunuyor.

Yer altında 9 katı bulunan 30 katlı iki rezidans bloğu olarak yükselecek olan Avrupa Residence Maslak projesinin satışları önümüzdeki Eylül ayında satışa sunulacak. Konutların metrekare birim fiyatlarının ortalama 4 bin dolar olması bekleniyor. 

Avrupa Residence Maslak’ta sadece kiralanabilecek ofisler yer alacak. Ofisler ayrı bloklarda olacak. Arsa alanı 50 bin metrekare olan Avrupa Rezidans Maslak projesinde teslimlerin iki yıl içinde yapılması hedefleniyor.

http://www.avrupakonutlari.com.tr/

Sinem ÖZTÜRK/Emlakkulisi.com

Kaynak: http://emlakkulisi.com/avrupa-rezidans-maslakta-metrekaresi-4-bin-dolara/129687

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.