Kategoriler
Konut Projeleri

Barbaros Büyükhanlı Residence’ta 700 bin dolara!

Beşiktaş Barbaros’ta inşa edilen Barbaros Büyükhanlı Residence projesinde teslimler bu yılın sonunda gerçekleşecek
Barbaros Büyükhanlı Residence'ta 700 bin dolara!

Büyükhanlı GYO tarafından inşa edilen Büyükhanlı Barbaros projesi geniş bir panoramik manzaraya sahip. 11 bin metrekarelik alana kurulan Büyükhanlı Barbaros projesi 13 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projenin inşaat alanı 45 bin metrekare olarak belirlendi. 138 konutun bulunduğu Büyükhanlı Barbaros projesinde dairelerin alanları 108 metrekare ile 143 metrekare arasında değişiyor. Projede ev sahipleri için spa, fitness salonu, yüzme havuzu gibi aktivite alanları inşa ediliyor. 

Barbaros Büyükhanlı Residence projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 700 bin dolardan başlıyor, 900 bin dolara kadar yükseliyor. Projedeki en yüksek konut fiyatı 1 milyon 300 bin dolar olarak belirlendi. Projede ev fiyatları kata ve manzaraya göre farklılık gösteriyor. Büyükhanlı Barbaros projesinden ev satın almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.

Bu yılın sonunda konut teslimleri gerçekleşecek olan Büyükhanlı Barbaros projesi Mimar Barbaros Sağdıç tarafından tasarlandı. Büyükhanlı Barbaros Residence projesi alışveriş caddelerine, hastanelere, okullara, konser salonlarına, fuar merkezlerine 5 dakika mesafede yükseliyor. 

0212 327 94 94

 

http://www.buyukhanlibarbaros.com/

 

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/barbaros-buyukhanli-residenceta-700-bin-dolara/129734

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.