Kategoriler
Konut Projeleri

Beykonak Evleri’de 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Anadolu Hisarı Otağtepe’de inşa edilen Beykonak Evleri projesinde ev fiyatları 950 bin dolar ile 3,5 milyon dolar arasında değişiyor
Beykonak Evleri'de 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Kartalkule projesinin yapımcı firması olan EA İnşaat’ın hayata geçirdiği Beykonak Evleri projesinin temeli önümüzdeki Eylül ayında atılacak. Yatırım değeri 110 milyon dolar olan Beykonak Evleri projesinde 2 oda 1 salon dairelerden 5 oda 1 salon dairelere kadar farklı tipler çatı dubleksi, daire ve ara kat dubleksi yer alıyor. 

54 konutluk Beykonak Evleri projesinde konutların alanları 167 metrekare ile 458 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede minimum ev fiyatı 950 bin dolar, maksimum ev fiyatı 3,5 milyon dolar arasında değişiyor. 120 aya kadar banka kredisi kullanılabilen projede firma bünyesinde 2 yıla kadar vade yapılıyor. Yüzde 50 oranında peşinat ödendiğinde kalan konut bedeli 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 

Anadolu Hisarı Otağtepe’de 14 dönümlük alana kurulan Beykonak Evleri projesinde çocuk kulübü, hobi odası, çocuk havuzu, oyun parkı, playstation odası gibi aktivite alanları yer alıyor. Ayrıca her ev için 4 araçlık kapalı otopark alanı bulunuyor. 

Bey Konak Evleri projesi  FSM Köprüsü’ne 2 dakika, Bağdat Caddesine 15 dakika, Levent ve Maslak’a 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede teslimler 24 ay içinde yapılacak. Bey Konak’taki daireler muhteşem İstanbul Boğazı ve orman manzarasına sahip. 

444 26 01

http://www.beykonakevleri.com

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/beykonak-evleride-950-bin-dolardan-baslayan-fiyatlarla/129094

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.