Kategoriler
Konut Projeleri

Bomonti Extensa Apartman’da 300 bin dolara! Hemen teslim!

Extensa Group tarafından inşa edilen Bomonti Extensa Apartman projesinde dairelerin yüzde 90’ı satıldı. Projede ev fiyatları 300 bin dolardan başlıyor
Bomonti Extensa Apartman'da 300 bin dolara! Hemen teslim!

Şişli Bomonti’de yükselen Extensa Apartman projesinde 92 konut ve 9 mağaza yer alıyor. Stüdyolardan 3+1’lere kadar farklı konut tiplerinin bulunduğu Extensa Bomonti Apartman projesinde dairelerin yüzde 90’ı satıldı. Projede yaşam 2011 yılının Kasım ayından bu yana devam ediyor.

Zemin+5 kat ve çatı katlarından meydana gelen Extensa Bomonti’de minimum daire fiyatı 300 bin dolar olarak belirlendi. Bu daire 70 metrekarelik stüdyo tipinde. Projede 277 metrekarelik 3+1 daire 1 milyon 27 bin dolara satılıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar. 

Extensa Bomonti Apartman projesinin mimari tasarımı, Londra ve İstanbul merkezli Swanke Hayden Connell Architects Grubu’na, iç mimari ise Erginoğlu Çalışlar Grubu’na ait.

Yeni evli çiftler, gençler ve şehir merkezine yakın oturmak isteyenler için ideal bir proje olan Bomonti Extensa Apartman projesinin iç tasarımlarında Kerem Erginoğlu ve Hasan Çalışlar imzası bulunuyor. Bomonti Apartman dairelerinde hareket ettirilebilir panjurlar da yaz döneminde doğal bir serinlik sağlıyor.

Extensa Bomonti Apartman projesi Rixos Bomonty ve Anthill Residence projelerine oldukça yakın bir konumda bulunuyor. 

0212 296 88 18

0212 296 88 96 

http://www.extensa.com.tr

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/bomonti-extensa-apartmanda-300-bin-dolara-hemen-teslim/130229

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.