Kategoriler
Konut Projeleri

Bomonti Modern Palas’ta 309 bin dolara! Aralık’ta teslim!

15 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Bomonti Modern Palas projesi konut teslimleri önümüzdeki Aralık ayında yapılacak
Bomonti Modern Palas'ta 309 bin dolara! Aralık'ta teslim!

Extensa Group tarafından yapılan Bomonti Modern Palas projesi 98 konuttan meydana geliyor. İnşaat çalışmaları devam eden Modern Palas Bomonti projesinde 98 adet daire yer alıyor. 

Swanke Hayden Connell Architects tarafından tasarlanan Modernpalas Bomonti projesinde alanları 66 ile 79 metrekare arasında değişen 1+1 dairelerin fiyatları 309 bin dolardan başlıyor, 434 bin dolara kadar yükseliyor. 107 ila 189 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler 457 bin dolar ile 919 bin dolar arasında farklılık gösteren fiyatlarla satılıyor. Projede firma bünyesinde teslim tarihine kadar yüzde 30 peşinatla vade yapılıyor. Modernpalas projesindeki daireler banka kredisine uygun durumda. 

Yüzde 70’i satılmış durumda olan Modern Palas projesinin iç mimarisi Arketipo Design imzası taşıyor. Araç sahipleri için kapalı otopark alanları bulunan Bomonti Modern Palas projesinde resepsiyon/concierge hizmetleri sunulacak. Bina altında 4 kat otoparka ayrıldı. 

Osmanbey metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde, Nişantaşı’nın yanı başında yer alan Bomonti’den arabayla E5 ve TEM gibi önemli otoyollara ulaşım çok yakın ve kolay. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 7 tepe 7 tünel projesinin ilk etabı olan Bomonti – Kabataş Tüneli ile de Dolmabahçe’ye 3 dakikada ulaşım sağlanıyor. 

0212 296 88 18

http://www.extensa.com.tr

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/bomonti-modern-palasta-309-bin-dolara-aralikta-teslim/128935

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.