Kategoriler
Konut Projeleri

Crown Tower’da Ramazan’a özel yüzde 15 indirim! 82 bin TL’ye!

Yaşamın ağustos ayında başlayacağı Crown Tower’da ailesini, sevdiklerini, ayrılamadığı komşusunu da yanında görmek isteyenlere özel yüzde 15’lik indirim kampanyası son 26 daire için Ramazan Ayı boyunca devam edecek
 Crown Tower'da Ramazan'a özel yüzde 15 indirim! 82 bin TL'ye!

Babacan Yapı tarafından Mayıs 2010’da 8 dönüm arazi üzerinde Beylikdüzü’nde yükselen “Crown Tower”, Ağustos 2012’de sahipleri ile buluşacak. 420 konuttan oluşan projenin en önemli özellikleri arasında Ağustos ayında tamamlanacak olan Metrobüse yürüyerek sadece 5 dakika ulaşılabilir olması, E-5 yolunun Tem Otoyolu’nun kesişme noktasında olması nedeni ile ulaşım açısından rahat konumu, yüksek tavan özelliği, geniş m2 teras alanları, kaliteli malzeme kullanımı, özellikle de ön güney cephesinde yer alan 2+1, 3+1 dairelerde eşsiz deniz ve adalar manzarasına sahip olması, site sakinlerinin bu manzaraya karşı 35. katta yer alan fitness ve spa salonlarında lebiderya manzaraya karşı spor yapma ve rahatlama imkânına sahip olması da sayılabilir.

“Sevdikleri yakınlarında olsun diye”

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür’ü Mehmet Babacan; uzattıkları kampanya tarihine dair düşüncelerini de ise şöyle dile getirdi: “Projelerimizden Crown Tower’da yaşam Ağustos ayında başlayacak ve Ramazan ayına denk gelen bu süreçte de Ramazan ayının doğal manevi getirisi olan ailelerin, seven sevilen insanların bir araya gelmeleri elbette ki kampanyamızı uzatmak için önemli bir gerekçe oldu. Biz istiyoruz ki insanlar sevdikleri insanlardan, komşularından ailelerinden uzaklaşmasın. Yanlarında olmasını istedikleri insanlara sunduğumuz indirim imkânıyla sadece ev sahibi olma şansı değil, onlara sevdikleri insanlarla aynı atmosferi, huzuru, sosyal imkânları yaşama imkânı da sunuyoruz. Bu nedenle de %15’lik indirim fırsatımızı kalan son dairelerimiz için Ramazan ayı boyunca devam ettiriyoruz.”

 

Kira Öder gibi Ev Sahibi Olunabiliyor

Kira öder gibi ev sahibi ulanabilen proje “CrownTower” site yaşamının huzurlu ortamı ve güvenli atmosferini, sunduğu sosyal olanaklarla bütünleştirmeyi başarıyor. Her anını tatil tadında geçirerek ev sahibi olmak isteyenler açısından “Crown Tower”a bakıldığında projede; vale hizmetinden sosyal olanaklara kadar birçok cezbedici nokta bulunuyor. 35 katlı ve 420 konutlu projede özellikle yaz aylarında tatile gitme ihtiyacını azaltacak açık yüzme havuzu, bol yeşilli yürüyüş alanları, tenis ve basketbol sahaları yer alıyor. Her daim sağlıklı kalmak isteyenlere özel fitness salonu dışında projenin dikkat çeken diğer hizmetleri arasında Sauna ve Türk Hamamı hizmeti de bulunuyor. Çocukların kendilerini tatil köyünde hissedecekleri çocuk parkları da projede aileleri cezbeden detayların başında geliyor. Kalabalık ve karmaşık residence projelerinin dışında butik residence formatında tasarlanan “CrownTower” da otel konforunda lobi ve resepsiyon hizmeti de sunuluyor.

Sevdiklerinizle aynı güzellikleri paylaşma şansını kaçırmayın!

Sevdiklerinizin dünyasında yeni bir hayata kendi evinizde başlama lüksünü kaçırmayın! “Crown Tower” projesinde 46 m2 stüdyo daire, 81 m2 1+1 daire, 143 m2 2+1 daire, 182 m2 3+1 daire yer alıyor. 82.000 TL ila 278. 000 TL arasında değişiyor.

1+0  – 82.000   TL

1+1 – 138.000  TL

2+1 – 198.000  TL

3+1 – 278.000  TL

444 20 14

www.crowntowers.net

Kaynak: http://emlakkulisi.com/crown-towerda-ramazana-ozel-yuzde-15-indirim-82-bin-tlye/130648

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.