Kategoriler
Konut Projeleri

Çukurova Tower Kartal, Eylül’de satışta! Metrekaresi 2.800 TL!

İnşaat sektöründe 20 yıllık tecrübeye sahip Son Grup’un iştiraklerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’daki ikinci projesi Çukurova Tower için talep toplamaya başladı
Çukurova Tower Kartal, Eylül'de satışta! Metrekaresi 2.800 TL!

Kısa bir süre önce Adanus Park projesini tamamlayan Çukurova Gayrimenkul, kentsel dönüşüm planıyla İstanbul’un yatırım potansiyeli en yüksek bölgeleri arasında yer alan Kartal’da, nitelikli bir yaşam alanı yaratmayı hedefliyor. Yeni projesi için yine Tago Mimarlık’la çalışan Çukurova Gayrimenkul, konut satışlarına Eylül ayında başlamayı hedefliyor. Proje, alternatif ulaşım olanakları ve sahile yakınlığının yanı sıra, adaları da içine alan muhteşem deniz manzarasıyla dikkat çekiyor. 

238 konutun bulunduğu Çukurova Tower Kartal projesinde ön talep sürecinde dairelerin minimum metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL olarak açıklandı. Projede stüdyolardan 3 oda 1 salon dairelere kadar farklı daire tipleri yer alacak. Çukurova Tower’da teslimler 2014 yılının Ekim ayında yapılacak.

7 dönümlük alana inşa edilen Çukurova Tower projesinin yapımına başlandı. Çukurova Tower projesi zemin+35 katlı olarak tasarlandı. Projede ev sahiplerine back up hizmetleri sunulacak. 1400 metrekarelik kapalı sosyal tesiste hamamdan saunaya, bilardo salonundan sinema salonlarına kadar farklı aktivite alanları mevcut durumda. Açık alanlarda dinlenme alanları, yüzme havuzu, piknik alanları bulunuyor.

Adres: Yalı Mahallesi Bağlar Caddesi No: 85 Kartal 34873 İstanbul

0216 517 55 55 

http://www.cukurovatower.com/

Kaynak: http://emlakkulisi.com/cukurova-tower-kartal-eylulde-satista-metrekaresi-2800-tl/130081

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.