Kategoriler
Konut Projeleri

Evviva Home Evleri’nde 595 TL taksitle! Sıfır faizle!

Hayatı kolaylaştıran konut projeleri ve kampanyalı ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi olan Bulut İnşaat, yeni projesi “Evviva Home” ile yaşam alanlarına yeni bir konfor getiriyor
 Evviva Home Evleri'nde 595 TL taksitle! Sıfır faizle!

Konseptinde tüm farklılıkları bir arada sunan Evviva Home, ortak alanları engellilere özel tasarlayarak konut sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Evviva Home projesinin herkese özel tasarlanırken ortak alanlarda ve bazı özel noktalarda engelli kişilerinde düşünüldüğünü belirten Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut,  “Evviva Home projemizde engelli vatandaşlarımıza özel günlük hayatı teknoloji ve lüks ile birleştirip tasarladık. Sensörlü aydınlatmalar, rahatça bilinile bilen asansörler, fotoselli musluk, özel yol tasarımlarımız çevre düzenlemeleri uygulamaları ile ev sahipleri için tüm ihtiyaçlar düşünüldü” dedi. 

Ortak alanlar Engellilerin kullanımına da uygun tasarlandı

Dairelerin içinde ve dışında olmak üzere tüm detayların titizlikle düşünüldüğü Evviva Home projesi, 2.200 metrekare alan üzerine 172 daireden oluşuyor. 132 adet 1+1, 40 adet 2+1 dairenin yer aldığı proje, Fin Hamamı’ndan Spor salonuna, çocuk parkından yürüyüş alanlarına kadar birçok sosyal alanı da içerisinde barındırıyor. Ortak alanlarını engelli kişilerinde kullanımına uygun olacak şekilde tasarlayan Bulut İnşaat, tüm binaya özel çocuk oyun parkı, fitness center, sauna, yürüyüş ve bisiklet alanı, 7/24 resepsiyon hizmeti, daireye özel kapalı otopark ile ev sahipleri için eşi bulunmaz bir yaşam kalitesi sunuyor. 

Uygun ödeme koşulları, uygun aidat imkânları sunuyor!

Sosyal alanlarının genişliği, güvenlik, resepsiyon hizmetleriyle de beraber yaşam kalitenize yeni bir bakış açısı kazandıracak olan Evviva Home, daire fiyatları ve uygun ödeme koşullarıyla da göz dolduruyor. Aidat fiyatlarının 1+1 dairelerde 80 TL, 2+1 dairelerde 100 TL olarak belirlendiği proje, sunduğu hizmetlere nazaran uygun bir aylık aidat bedeli alıyor.  1+1 Residence dairelerini peşin ödemede 59.640 TL olarak belirleyen Bulut İnşaat, taksitli ödeme seçeneği kullanmak isteyenler için %0 faiz ile 120 ay 595 TL’den başlayan taksitlerle 71.500 TL rakamlarında satışa sunuyor. 2+1 Resıdence dairelerinin de 100.800 TL olduğu proje ev sahibi olmak isteyen aileleri ve yatırımcılarını bekliyor. 

444 2 561

www.bulutinsaatyapi.com

Kaynak: http://emlakkulisi.com/evviva-home-evlerinde-595-tl-taksitle-sifir-faizle/128673

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.