Kategoriler
Konut Projeleri

Glow 3, Elite City ve Nish Adalar’da son daire fırsatı!

Yazın gelmesiyle birlikte inşaat firmaları konut teslimlerine başladı. 2 yıl önce başlanan projelerde sona gelinirken, bir çok projenin kaba inşaatı tamamlandı.
 Glow 3, Elite City ve Nish Adalar'da son daire fırsatı!

İlk etaplarında daire teslimleri başlayan projelerde son daireler için de kampanyalar düzenleniyor. 

2010 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında dünyanın en iyi mimari projesi seçilen Varyap Meridian’da B Blok dairelerinin anahtar teslimi 30 Haziran itibariyle başladı, C Blok’un anahtar teslimleri ise 31 Temmuz’dan itibaren yapılacak. Teslimatın 2012 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Şua İnşaat’ın Atakent’te inşa ettiği Elite City projesinde ise teslimlere yaklaşıldı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede teslimlere 5 ay kaldı.

  Glow 3, Elite City ve Nish Adalar 

Şua İnşaat Satış Koordinatörü Ahmet Sarıcalı dairelerin yüzde 80’inin sahiplerini bulduğunu belirterek son dairelere özel ödeme planları sunduklarını belirtti. Dairelerin 249 bin TL’den başladığı Elite City’de 12-60 ay vadeye yüzde 0.79, 72-120 ay vadeye ise yüzde 0.89 faiz oranlarıyla banka kredisi sağlanıyor. 

  Glow 3, Elite City ve Nish Adalar

Özyazıcı İnşaat’ın projesi Nish Adalar’da da haziran ayında başlayan teslimler etaplar halinde yapılarak yıl içinde tamamlanacak. Özyazıcı İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyazıcı ilk teslimlerin yapıldığını belirterek, “Teslimlerini tamamladıktan sonra rahatlıkla ‘İstanbul’da yaşıyorum’ denilebilecek yeni projelere imza atacağız” dedi. 

Nish Adalar’da son daireler için kampanya düzenlenirken fiyatların 178 bin TL’den başladığı projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 aya yüzde 0.95, 120 aya yüzde 0.98 faiz oranıyla kredi sağlanıyor. 

Glow 3, Elite City ve Nish Adalar

Çekmeköy’de inşa edilen, yüzde 50’sinin satışı tamamlanan GLOW3’ten daire alanlar, evlerine yerleşmeye başladılar. Kalan daireler 218 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Ayrıca peşinat tutarına göre 60 aya kadar 0 faiz uygulanıyor. 

Adil Küçük / TÜRKİYE

Kaynak: http://emlakkulisi.com/glow-3-elite-city-ve-nish-adalarda-son-daire-firsati/129549

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.