Kategoriler
Konut Projeleri

Habitatpark Beylikdüzü’nde 720 bin liraya akıllı villa!

Belde Group tarafından Beylikdüzü’nde konuşlandırılan Habitat Park Akıllı Villalar projesinde ilk etap teslimleri önümüdeki ay sonunda yapılacak…
Habitatpark Beylikdüzü'nde 720 bin liraya akıllı villa!

Belde Group tarafından iki etap halinde tasarlanan Habitat Park Akıllı Villalar projesinde 38 adet akıllı ev sistemiyle donatılmış villa mevcut durumda. Beylikdüzü’nde konumlandırılan Habitat Park Evleri projesinde satışlar devam ediyor.

Atatürk Havalimanı’na 15 dakika ve E-5 ile TEM Karayolu’na yakın mesafede hayata geçirilen Beylikdüzü Habitat Park Villaları projesinde yer alan villaların büyüklüğü 350 metrekare iken tipi ise 5 oda 1 salon.

İlk etap teslimlerinin Ağustos sonunda ve ikinci etap teslimlerinin ise 2012 Aralık’ta yapılması beklenen Belde Habitat Park’ta yer alan villalar, geniş salonu, manzaralı terası ve balkonlarıyla göz dolduruyor.

13 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Habitatpark Evleri projesinde yer alan villaların fiyatları 720 bin liradan başlarken, 1 milyon 200 bin liraya kadar yükseliyor. Projede 24 saat güvenlik hizmeti, misafir kontrolü ve bilgilendirilmesi gibi hizmetler ve sosyal alanlar yer alıyor.

444 88 61

www.habitatpark.com

Yağmur Başak KARA

Kaynak: http://emlakkulisi.com/habitatpark-beylikduzunde-720-bin-liraya-akilli-villa/129827

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.