Kategoriler
Konut Projeleri

Homeaves Güneşli’nin örnek dairesi yapılıyor! 105 bin TL’ye!

191 konuttan meydana gelen Homeaves Güneşli projesinin örnek daire çalışmaları başladı. Projenin örnek dairesi Eylül’de hazır olacak
Homeaves Güneşli'nin örnek dairesi yapılıyor! 105 bin TL'ye!

Kavi Yapı’nın İstanbul’un hızla gelişen ve özellikle Atatürk Havalimanı’na yakınlığı ile bilinen Güneşli’de inşaatına devam ettiği Home Aves projesinde örnek daire hazırlıkları yapılıyor. Home Aves’te satışlarının başlaması ile beraber örnek dairenin satış ofisinde değil, blokların kendisinde yapılacağını belirten firma yetkilileri, konutlardaki kullanılan malzemelerin kalitesini  ve estetiğini bizzat dairenin kendisinde müşterilerine sunacaklarını söylediler. Kaba inşaatına hızlı bir şekilde devam edilen Home Aves projesinde örnek daireler Eylül ayı içerisinde tamamlanacak.

6,5 dönüm arsa üzerine 2 blokta 191 daire olarak inşa edilen Homeaves Güneşli‘de 41 metrekarelik stüdyo daireden 172 metrekarelik 3+1 daireye kadar toplam 8 farklı daire tipi bulunuyor. Arsanın yüzde 20’si inşaat, yüzde 80’i yeşil alan ve sosyal aktivitelere ayrılmış durumda.  Projede ayrıca tenis kortu ,basket sahası, yaz kış kullanılabilen yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu,   sauna,  Fin hamamı, kat bahçeleri, meyve bahçeleri, hobi bahçesi, kamelyalar, barbekü terasları ve konsepte ismini veren Garden Aves yani kuş bahçesi bulunuyor. İki katlı yer altı otoparkının bulunduğu Home Aves’te misafir araç otoparkları dahil, tamamı kapalı olarak inşa ediliyor.

Home Aves’te 41 metrekarelik  stüdyo daireler 105 bin TL’den, 65 ila 69 metrekarelik 1+1 daireler 155 bin TL’den, 103 ila 107 metrekarelik 2+1 daireler 255 bin TL’den, 172 metrekarelik 3+1 daireler  420 bin TL’den başlayan fiyatlarla satıyor.

Ayrıca firma anlaşmalı bankaları olan Akbank, Finansbank, Türkiye Finans ve Kuveyt Türk ile 120 aya kadar esnek ödeme modelleri ile konut kredisi kullandırıp, dairenin kat irtifaklı tapusunu hemen verebiliyor.

0212 503 28 37

http://www.homeaves.com

Kaynak: http://emlakkulisi.com/homeaves-guneslinin-ornek-dairesi-yapiliyor-105-bin-tlye/130233

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.