Kategoriler
Konut Projeleri

Hukukçular Towers’ta 1 milyon 345 bin TL’ye ofis!

Bu ayın sonunda teslim süreci başlayacak olan Hukukçular Towers’ta satılık iki adet ofis kaldı. Projede toplam 208 ofis ve 30 adet mağaza yer alıyor
Hukukçular Towers'ta 1 milyon 345 bin TL'ye ofis!

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığının hayata geçirdiği Hukukçular Towers projesinde son 2 ofisin satışı devam ediyor. Bu ayın sonunda ofis teslimleri başlayacak olan Hukukçular Towers projesi Kartal Adliye Sarayı’na oldukça yakın bir konumda yükseliyor.

208 ofis ve 30 adet mağazadan oluşan Hukukçular Towers projesinde satışı devam eden 145 metrekarelik iki adet ofisin fiyatı 1 milyon 345 bin TL ile 2 milyon TL olarak belirlendi. Projedeki ofisler banka kredisine uygun durumda.

20 katlı iki kule halinde Kartal’da yükselen Hukukçular Towers’ın inşaat alanı 32 bin 964 metrekare olarak belirlendi. Deniz ve Adalar manzarasına sahip olan Hukukçular Towers projesi dört tarafı yollarla çevrili konumuyla dikkat çekiyor. Projede her katta kat bahçelerine yer verildi. 

Hukukçulat Towers projesinde resepsiyon girişinde tesis edilecek Access control sistemi ile daire sahipleri kendilerine ait giriş kartlarını sisteme okutarak katlara çıkış yapabilecek, misafirler ise resepsiyonda güvenliğin yardımı ve daire sahibinin onayına bağlı olarak binaya giriş yapabilir. Bina içerisinde (ortak alan ve otoparklar) ve dışarısında gerekli yerlere tesis edilecek gece görüşlü, renkli kameralar ile 24 saat süre ile güvenlik tarafından izleme ve kayıt yapılacak. 

0216 370 0 400   

http://www.kilicogludelta.com   

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/hukukcular-towersta-1-milyon-345-bin-tlye-ofis/128568

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.