Kategoriler
Konut Projeleri

İmaj İnşaat’la ayrıcalıkları fırsata dönüştürün!

Şehrin karmaşasından uzak ama bir o kadar da şehre yakın, ayrıcalıklı bir yaşam arzu ediyorsanız, İmaj İnşaat’ın Zekeriyaköy’de ‘ayrıcalıkların fırsata dönüştüğü’ projelerine göz atmalısınız.

Şehrin karmaşasından uzak ama bir o kadar da şehre yakın, ayrıcalıklı bir yaşam arzu ediyorsanız, İmaj İnşaat’ın Zekeriyaköy’de ‘ayrıcalıkların fırsata dönüştüğü’ projelerine göz atmalısınız.
 
İmaj inşaat Genel Müdürü Hasan Aras’tan İmaj Garden Zekeriyaköy, İmaj Greenlife Zekeriyaköy, Levent Life 2 ve Kağıthane’deki üç projenin detayİarını dinledik.
 
HELLO!: Projenin konsepti, çıkış sloganı ve felsefesi nedir?
 
Hasan Aras: Projemizin konsepti ‘ayrıcalık fırsata dönüştü’. Hem Zekeriyaköy gibi yeşili bol, lokasyonu yaşam açısından şehre yakın ve depreme dayanıklı bir proje olduğu için hem de ödeme koşullarında avantajlar sağlandığı için ayrıcalıklı bir fırsat yarattığımızı düşünüyoruz. Aslında bu felsefemizi bu yıl yapacağımız diğer projeler için de uygulamayı hedefliyoruz. Bu projelerimiz: İmaj Garden Zekeriyaköy, İmaj Greenlife Zekeriyaköy, Levent Life 2 ve Kağıthane’deki üç proje. Haziran ayında başlayacak ve Aralık 2013’te tamamlanacak İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerimiz villa konseptinde oluşuyor. Zekerikaköy’deki villa konseptimizde amacımız şehir kargaşasından uzak, doğal ortamla konforun buluştuğu, yüksek kalite standartlarında ve butik bir yaşam alanı yaratmayı amaçlayan projeler yaratmaktı. Zekeriyaköy projelerinin yanı sıra geçen yıl rezidans olarak konumlandırılan Levent Life 1 projemizin devamı niteliğinde, Levent Life 2 rezidans projemizle ilgili detay çalışmalarımız da devam ediyor. 2012 içinde hayata geçirmeyi planladığımız Levent Life 2 projemiz rezidans konseptinde planlanıyor. Bu projemizin de Levent Life 1 projesinde olduğu gibi, hem lokasyonu hem inşaatın kalitesi yönünden oldukça rağbet görmesini bekliyoruz.
 
HELLO!: İnsanlara ne vaat ediyorsunuz?
 
H. Aras: İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerimiz, şehrin gürültüsünden uzak, yeşilin  içinde, sakin bir konumda olan Zekeriyaköy’de bulunuyor. Kaliteli malzeme ve detay işlerindeki titizliğimizle de projelerimizde fark yaratıyoruz. Geçmişteki kaliteli işlerimiz, referansımız. Doğal ve yeşil ortamı buluşturma arayışımız sonucu, İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Garden Greenlife projelerimizde müstakil villa, ikiz villa, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi olarak alternatifler oluşturduk. Villa tipi yapıda, 2+1’den 5+1’e kadar dubleks ve çeşitli özellikteki villa seçenekleri içeren projenin 600 metrekarelik sosyal alanı bulunuyor ve inşaat alanının yüzde 70’ini peyzaj alanı oluşturuyor. Ayrıca Zekeriyaköy bölgesinde çatı dubleksi konsepti şu anda sadece bizde bulunuyor.
 
HELLO!: Hangi kesime hitap ediyorsunuz?
 
H. Aras: Özel hayatına önem veren, şehir hayatının karmaşasından biraz uzaklaşıp sakin bir ortamda konforlu yaşam isteyen, yeşillikler içinde bir hayatı isteyen herkesi hedefliyoruz aslında ama mutlaka bir grup vermem gerekirse hedef kitlemiz A plus.
 
HELLO!: Konumunuzu neleri göz önüne alarak tercih ettiniz?
 
H. Aras: İmaj İnşaat olarak projelerimizde lokasyon seçimine çok önem veriyoruz. Zekeriyaköy’de hem şehrin içinde hem gerek çevre yolu gerekse yeni yapılacak köprü ve Avrupa-Anadolu otoyoluyla çevre yolları projesiyle ulaşımın oldukça kolay olmasını sağlayan bir lokasyonda yer alıyor. Hacıosman-Zekeriyaköy tüneli iki aya kadar açılacak ve söz konusu mesafenin beş dakika olmasını sağlayacak.
 
Ayrıca doğal yeşil alanı ve depreme dayanıklı zemin olması Zekeriyaköy’ü seçme nedenlerimizin arasında yer alıyor.
 
HELLO!: Projenin detaylarından bahseder misiniz?
 
H. Aras: Zekeriyaköy’deki İmaj Garden ve İmaj Greenlife projelerimize haziran ayında başlayacağız ve Aralık 2013’te bitirmeyi hedefliyoruz. Toplamda 46 adet bağımsız bölümden oluşacak olan projeler, site olarak planlandı ve 12.000 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Müstakil villa, ikiz villa, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi olarak alternatifler bulunuyor. İmaj Garden projesi, yaklaşık 5.000 metrekare arazi üzerinde 4 adet müstakil villa, 2 adet ikiz villa ve 6 adet bahçe dubleks ile 6 adet çatı dubleksten oluşuyor.
 
Orta çatı dubleks daireler hariç, bütün konutların 20 metrekareden 125 metrekareye kadar kendilerine ait bahçeleri bulunuyor. Projenin % 70’ini peyzaj alanı oluşturuyor ve 600 metrekarelik sosyal alan mevcut. Bölgede ellinin üzerinde projenin olduğunu düşünürsek, İmaj inşaat olarak tasarım, yeşil alan kullanımı, sosyal alanlara verilen önem ve kaliteli işçilik gibi özelliklerimizle projemizle bölgede ilk 3’e girmeyi hedefliyoruz.
 

HELLO!: Projenin sosyal yaşamındaki detaylarından bahseder misiniz?
 
H. Aras: Zekeriyaköy projelerimizde 600 metrekare sosyal alanımız bulunuyor. Bu alan içinde açık yüzme havuzu, mini aquapark, sauna ve buhar odası, yürüyüş parkuru ve fitness merkezi, karaoke salonu, oyun odası, 20 kişilik özel cep sinema, mini golf, mini futbol sahası, basketbol ve tenis sahaları gibi çeşitli sosyal tesisler yer alıyor.
 
“Şehrin merkezinde hem işe hem okula hem de sosyal hayata yakın, doğal ve konforlu yaşam alanları inşa ediyoruz.”
 
Figen Nalan Özkan / Hello Türkiye

Kaynak: http://www.hurriyetemlak.com/imaj_insaatla_ayricaliklari_firsata_donusturun!/emlak-yasam-sektorden-haberler/uJrbdXYIfaU=/Ks1koaHZTSk=

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.