Kategoriler
Konut Projeleri

İnanlar İnşaat’tan memurlara özel ev sahibi olmanın 6 formülü!

İnanlar İnşaat birikimlerini daha geniş kitlelere sunmak için geliştirdiği 21 Altın Formül’ün 6.’sını hayata geçirerek 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi vatandaşlara rahatlıkla ev sahibi olmanın kapılarını aralıyor
İnanlar İnşaat'tan memurlara özel ev sahibi olmanın 6 formülü!

İnşaat sektöründe 47. yılını tamamlayan İnanlar, birikimlerini daha geniş kitlelere sunmak amacı ile geliştirdiği Altın Formüller’in 6.’sını hayata geçiriyor. 6. altın formülde; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabii vatandaşlara, emekliliklerini beklemeden ,tahmini ikramiyelerinin   yalnızca %50’sini ödemeleri ile daire satış bedeli üzerinden 60 ay vade ile faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Memurlarımız emekliliklerini beklemeden de İnanlar’ın sunduğu ayrıcalıktan yararlanarak ev sahibi olabilecekler.

İnanlar’dan Hayalleri Mümkün Kılan ve Hayatı Kolaylaştıran Altın Formul 657;

Kıdem Tazminatını düzenleyen kanun çıkmadan, kanunun sağlayacağı imkanların şimdiden memurlar tarafından kullanılması içim yönetim kararı alındı. 

Kıdem Tazminatını Düzenleyen Kanun Çıkmadan 

İstanbul’da özgün mimari ve kaliteli malzeme kullanımı ile dikkat çeken konut projelerini yine dikkat çeken ödeme fırsatlarıyla satışa sunan İnanlar, memurlar için geliştirdiği 6. altın formülde; alım gücünü arttıran herkese, her keseye İnanlar kalitesiyle konut vermeye devam ediyor. 

İnanlar’dan Ev Sahibi Olmanın Altın Formülleri 

1. Aldıkça kazan aldırdıkça kazan 

2. Eski evinizi getirin hayalinize taşının 

3. İster daire ister metrekare

4. Askerliğini yeni evinde yap

5. Sıfır aidat

6. 657 

İnanlar’ın altın formüllerinin tüketiciler tarafından büyük ilgi görmesinin sonucunda hayata geçirilen 6. formül için, İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serdar İnan: “İstanbul’da birbirinden değerli projeler üretiyoruz ancak bu projeleri satın almayı kolaylaştıracak formüller gerekiyor. Devlet Memurları’nın İnanlar güvencesinde gönül rahatlığıyla ev sahibi olabileceği 6. formülümüzde ev sahibi olmanın hayal olmadığını göstermek istiyoruz.” dedi. 

6.Altın Formul için İnanlar’ın devam etmekte olan seçilmiş projelerinden belirli adette daire, 657 sayılı yasaya tabii memurlar için ayrıldı.

İnanlar Merkez Tanıtım Ofisi: (212) 215 50 30 Hakkı Yeten Cad. No:11 Fulya/Şişli /İstanbul

http://www.inanlarinsaat.com.tr

Kaynak: http://emlakkulisi.com/inanlar-insaattan-memurlara-ozel-ev-sahibi-olmanin-6-formulu/129112

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.