Kategoriler
Konut Projeleri

Kopuz Villa Viya’da 425 bin TL’ye müstakil villa!

Kopuz Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Villa Viya projesi Şile’de yükseliyor. Projede müstakil villaların fiyatları 425 bin liradan başlıyor
Kopuz Villa Viya'da 425 bin TL'ye müstakil villa!

Toplam 52 villadan meydana gelen Kopuz Villa Viya projesi Şile yolu üzerinde, denize 200 metre mesafede yükseliyor. Tamamı 3+1 olarak yapılan villalar müstakil ve ikiz villa olarak tasarlandı.

Kopuz Şirketler Grubu’nun hayat verdiği Villa Viya projesi İstanbul’a 30 dakikalık mesafede yükseliyor. Projede 2 adet yüzme havuzu bulunuyor. Çocuklar için ise 4 adet yüzme havuzu inşa edildi. Hemen teslim durumdaki Villa Viya’da 168 metrekarelik müstakil villalar 375 bin TL’ye, 162 metrekarelik ikiz villalar 325 bin TL’ye satılıyor. 

Villa Viya’da yürüyüş ve bisiklet parkurları, özel bahçe ve peyzaj, dinlenme alanları, site içi araç yolları, özel bahçe ve peyzaj düzenlemeleri bulunuyor. Projede güneş enerjisi tesisatı kullanımına hazır durumda. Villa Viya’da özel misafir otoparkı, genel su deposu, bahçe aydınlatma sistemi ve otomatik bahçe sulama sistemi mevcut durumda. 

0216 711 07 07

http://www.villaviya.com.tr

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/kopuz-villa-viyada-425-bin-tlye-mustakil-villa/129514

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.