Kategoriler
Konut Projeleri

Kurtköy Arma Business Life’da metrekaresi 2 bin 200 TL!

Pendik Kurtköy’de Okkalar İnşaat tarafından hayata geçen Arma Business Life projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlıyor
 Kurtköy Arma Business Life’da metrekaresi 2 bin 200 TL!

Arma Business&Life projesi İstanbul Kurtköy’de 4 bin metrekare arsa, 30 bin metrekare inşaat alanında konumlanıyor. Proje  3 bin metrekarelik taban alanı üzerine inşa ediliyor.

Homeofislerin fiyatının 137 bin liradan başladığı Arma Business&Life’ta ofislerin metrekare birim fiyatları 2 bin 200 TL’den başlangıç gösteriyor.

Projenin ödeme sisteminde yatırılan yüzde 1’lik peşinatın ardından kalan yüzde 24’lük peşinat projenin teslim tarihi olan Aralık 2013 tarihine erteleniyor. Faiz ödemek istemeyenlere 36 aya kadar faizsiz taksit fırsatının sunulduğu Arma Bussiness Life projesinde taksit sayısına müşterinin kendisi karar veriyor.

Viaport Alışveriş Merkezi’ne 3,5 km, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalanı’na 2 km, Teknopark’a 1,5 km, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 4 km, TEM otoyoluna 4 km, E-5 otoyoluna 7,5 km, tren istasyonuna 8,5 km, Pendik Marina’ya ve deniz ulaşımına 9 km mesafede yer alan Arma Business Life projesi sahiplerinin ulaşımında önemli kolaylıklar sunuyor.

11 bin metrekarelik alanın alana ayrıldığı projede toplantı odaları, kapalı-açık yüzme havuzu, fitness center, buhar odaları, sauna, kafeterya, restoran, çocuk bakım odası, kuru temizleme ile basketbol, voleybol, mini futbol sahası olan çok amaçlı spor tesisleri gibi sosyal alanların yanı sıra çocuklar için bir oyun parkı da yer alıyor.

0216 702 17 84

http://www.okkalar.com

Gülay ODABAŞI

Kaynak: http://emlakkulisi.com/kurtkoy-arma-business-lifeda-metrekaresi-2-bin-200-tl/128508

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.