Kategoriler
Konut Projeleri

Özdilek, Eskişehir’deki un fabrikasını Eskişehir Loft yaptı!

Özdilek Grubu ilk konut projesine Eskişehir’den start verdi. Arsa payı hariç 16 milyon liraya mal olan Eskişehir Loft’ta 73 konut bulunuyor
Özdilek, Eskişehir'deki un fabrikasını Eskişehir Loft yaptı!

Fiyatlar ise 223 bin lira ile 404 bin lira aralığında değişiyor

Eskişehir’in göbeğinde atıl kalmış un fabrikası, kaderine terk edilmek yerine Özdilek Grubu’nun konut projesiyle yeni bir yaşama kapılarını açtı.

Özdilek Grubu, un fabrikasının yönetim binası olarak kullanılan 2 katlı eski yapıyı damüze kafeye dönüştürdü. Fabrikanın eski halinin fotoğraflarla anlatıldığımüze kafe, 73 konutluk projenin sosyal alanlarından biri olarak tasarlandı.

Her daireye 2 otopark

Arsa payı hariç 16 milyon liraya mal olan konutların yanı başında alışveriş ve SPA merkezi bulunuyor. Porsuk Çayı’na yürüme mesafesinde bulunan projede her daireye 2 kapalı, 2 açık olmak üzere otopark ve bir depo alanı sunulan konutların fiyatı 223 bin lira ile 404 bin lira aralığında değişiyor.

SPA çekim merkezi olacak

Projenin bir diğer sosyal alanı da SPA merkezi. Eski ve yeniyi bir araya getiren spa merkezi, un fabrikası binasının dışında sıfırdan yapılan bir ek bina olarak tasarlandı. 3 bin metrekare alana kurulan merkezin içinde hamam, sauna, buhar ve masaj odaları, havuz, VIP odalar, fitness center, aerobik ve dans stüdyoları yer alıyor.

Emine Açar / BUGÜN

Kaynak: http://emlakkulisi.com/ozdilek-eskisehirdeki-un-fabrikasini-eskisehir-loft-yapti/129840

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.