Kategoriler
Konut Projeleri

Sultan Makamı’nda metrekaresi 3 bin 200 dolara!

Kaba inşaatı önümüzdeki Eylül ayında tamamlanacak olan Sultan Makamı projesinde toplam 79 bağımsız ünite yer alıyor

Sultan Makamı'nda metrekaresi 3 bin 200 dolara!

Çengelköy’de Arista’nın sahibi olduğu 67 bin 428 metrekarelik arsa üzerine kurulan Sultan Makamı projesinde satışların yüzde 40’ı tamamlandı. Toplam 79 adet bağımsız bölümün yer aldığı Sultan Makamı projesinde 9 havuzlu müstakil köşk, 26 bahçe dubleksi, 26 çatı dubleksi ve 18 normal daire mevcut durumda. 

Çengelköy Sultan Makamı projesi Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat konsorsiyomu tarafından inşa ediliyor. Sultan Makamı projesi İstanbul Boğazı’na hakim bir konumda bulunuyor. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Sultan Makamı projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 200 dolar ile 6 bin 500 dolar arasında değişiyor. Projede kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.

Daha önce kaba inşaat halinde teslim edilmesi planlanan Sultan Makamı projesinde evler tamamlanmış şekilde teslim edilecek. Projenin kaba inşaatı önümüzdeki Eylül tamamlandı. Çengelköy Sultan Makamı projesinde konutların teslimleri 2013 yılının Mart ayında gerçekleşecek. 

Sultan Makamı projesinde A bloklarda bahçe ve bir çatı dubleksi, B bloklarda müstakil havuzlu villalar, C blokta ise bahçe dubleksi, çatı dubleksi ve normal daireler yer alıyor. Zengin sosyal alanları bulunan projede ev sahiplerine 24 saat özel sağlık hizmeti sunulacak. Projenin sosyal tesis alanında açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna ve fitnes salonu yer alıyor. 

444 44 96

 

http://www.sultanmakami.com.tr/

 

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/sultan-makaminda-metrekaresi-3-bin-200-dolara/129005

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.