Kategoriler
Konut Projeleri

Symbol İstanbul’da tüm konutlar satıldı! Ofisler ön talepte!

Karden İnşaat’ın hayata geçirdiği Symbol İstanbul projesinde 1.242 konutun satışı tamamlandı. Projenin Business kısmındaki ofisler için ön talep toplanıyor
Symbol İstanbul'da tüm konutlar satıldı! Ofisler ön talepte!

Beylikdüzü-Bahçeşehir TEM bağlantı yolu üzerinde yükselen Symbol İstanbul projesinde 1.242 rezidans ve 510 ofis yer alıyor. Residence ve Business kısımlarından oluşan Symbol İstanbul projesinde 1.242 rezidansın tamamı satıldı. Projede 510 adet ofis için ön talep toplanmaya başlandı. Ofislerin fiyatları ve metrekareleri konusunda henüz bilgi verilmiyor.

Karden İnşaat tarafından yapılan Symbol İstanbul projesinde teslimler 2014 yılının sonunda gerçekleşecek. 3 blok halinde yükselen Symbol İstanbul projesinin A bloğunda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler; B bloğunda stüdyo, 1+1, 2+1 ve penthouse konutlar yer alıyor. 

15 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen Symbol İstanbul projesi Metrobüs’e 1,5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 12 kilometre, E-5’e 500 metre, TEM’e 2 kilometre uzaklıkta yükseliyor.

Symbol İstanbul’un Business kısmında telesekreter hizmeti, tercüme hizmeti, toplantı salonu organizasyonu ve rezervasyonu, vale organizasyonu, oto kiralama hizmeti,  uçak biteli temini, vize hizmeti, faks, fotokopi, ozalit vs. gibi teknik ekipmanların temini, evrak arşivleme hizmeti, alışveriş ve teslimat organizasyonu, kuru temizleme organizasyonu 7/24 call center hizmetleri bulunacak. 

Tasarımı Çamoğlu Mimarlık tarafından yapılan Symbol İstanbul projesinde Symbol Club adı verilen alanda Fin hamamı, Spa ile masaj salonu, kafe,  oyun odaları, çocuk kreşi, cep sineması, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası, squash, sauna, Türk hamamı hobi odası bulunuyor.

444 61 10

http://www.symbolistanbul.com

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/symbol-istanbulda-tum-konutlar-satildi-ofisler-on-talepte/129905

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.