Kategoriler
Konut Projeleri

Yalıpark Residence’ta İstanbul’da Müstakil Yaşam

Yalıpark Residence, İstanbul’un en seçkin ve merkezi semtlerinden biri olan Küçükyalı’da, ayrıcalıklı konumuyla kaliteden taviz vermeyen, konfordan vazgeçmeyen, zor beğenenlerin takdirini kazanıyor.
Yalıpark Residence'ta İstanbul'da Müstakil Yaşam

Şehir ve İş hayatının hızlı ritminde; denizin maviliğinin ufukta prens adalarının siluetiyle buluştuğu, yaşam akışının yavaşlayıp nefes aldığı Küçükyalı sahilinde Tim Invest tarafından satışa sunulan Yalıpark Residence’ta  yerinizi alın.

Yalıpark Residence, İstanbul'un en seçkin ve merkezi semtlerinden biri olan Küçükyalı'da, ayrıcalıklı konumuyla kaliteden taviz vermeyen, konfordan vazgeçmeyen, zor beğenenlerin takdirini kazanıyor.

Küçükyalı sahil yolu üzerinde, denize, yeşile ve sonsuz güzellikteki mavi gökyüzüne sahip Yalıpark Residence'ın panaromik manzaralı geniş teras dubleksleri ve  müstakil ev ayrıcalığı yaşatan bahçe dubleksleri ev sahiplerinin yaşam kalitesini yükseltmek üzere tasarlandı.

Yalıpark Residence gerek dış cephesi, gerek iç mekanları, gerek çok özel mimarisiyle birinci sınıf kaliteden ödün verilmeden tasarlandı. Özel inşaat teknikleriyle gerçek güvence sunan seçkin dubleksler, alanında lider markaların üretimi olan malzemeleriyle özel olarak donatıldı. Ayrıca, geniş kapalı otoparkı, özel yüzme havuzu ve fitness center projeyi tamamlayan konforlu detaylar arasında.

 Sınırlı sayıda 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 dublex dairelerden birine sahip olmak için son fırsatlar.

Küçükyalı sahil şeridindeki yürüyüş parkurunun üzerinde yer alan Yalıpark Residence, tertemiz havasıyla gürültü ve stresi yaşamımızdan uzaklaştırıyor.

Dilerseniz dalga sesleriyle huzur buluyor, dilerseniz sevdiklerinizle birlikte derin maviliklere yelken açıyor, dilerseniz yürüme mesafesindeki basketbol sahası, koşu pisti veya tenis kortunda sağlığınıza sağlık katıyor ya da evinizin önünden balık tutma ayrıcalığını yaşayabiliyorsunuz.

Yaşamınıza daha çok renk ve hareket katmak için ise üye olabileceğiniz sosyal kulüpler sadece yürüme mesafesinde.
Yalıpark Residence, deniz otobüsü, deniz taksi, hızlı tren, metro ve minibüs gibi ulaşım araçlarına yakın konumu sayesinde ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.

Proje ile ilgili detaylı bilgiler için;

Web: www.timinvest.com
 

 

Kaynak: http://www.milliyetemlak.com/haber/Yalipark-Residenceta-Istanbulda-Mustakil-Yasam/haber.html?haberID=12121

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.