Kategoriler
Konut Projeleri

Zekeriyapark Evleri’nde 360 bin dolara çatı dubleksi!

M&İ İnşaat tarafından yapılan Zekeriyapark Evleri projesinde satışlar devam ediyor. Projede yaşam 2011 yılının Kasım ayından bu yana devam ediyor
Zekeriyapark Evleri'nde 360 bin dolara çatı dubleksi!

12 adet bahçe dubleksi ve 12 adet çatı dubleksi olmak üzere 24 konuttan meydana gelen Zekeriyapark Evleri projesinde satışları devam ediyor. Satış ve pazarlaması Premier Emlak Danışmanlığı tarafından yürütülen projede yaşam 2011 yılının Kasım ayından bu yana devam ediyor.

14 bin 500 metrekarelik alana kurulan Zekeriyapark Evleri projesinde 190 metrekarelik 4+1 bahçe dubleksleri 430 bin dolardan, 160 metrekarelik 2+1 çatı dubleksleri 360 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki konutlar banka kredisine uygun durumda. Zekeriyapark Evleri, Sarıyer Zekeriyaköy’de yükseliyor.

Yüzde 88’i yeşil alana ayrılmış durumda olan Zekeriyapark Evleri projesinde dairelerin kapanmaz orman manzarası bulunuyor. Projede dubleks dairenin otopark alanları bulunuyor. Açık havuz, sosyal tesis, çocuk parkı, yürüyüş alanları bulunan projede her dubleks daire için 10 adet olmak üzere toplam 240 ağaç dikildi.

Zekeriyapark Evleri’nde mutfaklarda mutfak dolapları özel imalat veya hazır mutfak, tezgah granit veya corian tezgah, Teka marka eviye ve davlumbaz bulunuyor. Vitrifiye ve armatürler Vitra-Artema marka tercih edildi. Dış kapılar çelik kapı, iç kapılar doğal ahşap kaplamalı ve natürel cilalı olarak yapıldı. 

0212 287 27 97

http://www.zekeriyaparkevleri.com

Sinem ÖZTÜRK

Kaynak: http://emlakkulisi.com/zekeriyapark-evlerinde-360-bin-dolara-cati-dubleksi/129777

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.