Kategoriler
Konut Projeleri

Bomonti Time Residence’de son durum!

Şişli Bomonti’de Sinpaş GYO imzalı Bomonti Time Residence projesinde ön talep toplama süreci tüm hızıyla sürüyor
 Bomonti Time Residence'de son durum!

Sinpaş GYO tarafından Şişli Bomonti’de hayata geçen Bomonti Time Residence projesi 48 katlı iki blok halinde yükseliyor. Projenin 8 katı özel süit dairelerden meydana gelirken 1 kat ise penthouse dairelerden oluşuyor. 25 katın home ofis olarak tasarlanacağı projede 3. kattan 8. kata kadar home ofisler; 9. kat ve üzerinde ise konutlar yer alıyor. 

İlk defa denenecek bir satış modeli ile daire satışları yapılacak olan Sinpaş Bomonti Time projesinde dairelerin ön talep toplama süreci devam ediyor. Dairelerin fiyat aralığı ve teslim tarihi henüz belirlenmeyen projede her sekiz katta bir VIP Suitler ile Penthouse yer alıyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen küçük bir tanıtımla görücüye çıkan Bomonti Time Residence projesi şehrin yoğun akışından kopmadan, şehrin ortasında sessiz ve huzurlu bir yaşam arayanlara cevap veriyor.

Anthill Residence’a komşu konumda inşa edilecek olan Şişli Bomonti Residence projesi Kağıthane-Piyalepaşa ve Dolmabahçe bağlantı tünellerine oldukça yakın konumda yer alıyor. 

444 1 440

http://www.bomontitime.com/

Gülay ODABAŞI

Kaynak: http://emlakkulisi.com/bomonti-time-residencede-son-durum/131168

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.