Kategoriler
Konut Projeleri

Eston Deniz ve Eston Şehir’de yüzde 25 indirim! 225 bin TL!

Yeni bir hayata yüzde 25 indirimle başlayın… Eston Yapı’da fiyatlar düştükçe mutluluk artıyor…

 Eston Deniz ve Eston Şehir'de yüzde 25 indirim! 225 bin TL!

İstanbul’da; 1.5 km uzunluğundaki sahil şeridi, marina ve su sporları merkeziyle denizle bütünleşmiş tek yerleşim merkezi” olan “Eston Deniz” Kalyon Evleri ve yaşam alanlarından sadece bir evden fazlasını bekleyenler için tasarlanan “Eston Şehir” 5. Kısım evlerinde        3 Eylül 2012 tarihine kadar peşin alımlarda mutluluğu yakalamak %25 indirimle şimdi daha kolay… 

ESTON, bu ayrıcalıklı dünyada yerini almak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri yanında, satış sonrası her konut için sağladığı 2 yıl Eston Servis garantisiyle de tüm sakinlerine cennetten bir kesit sunuyor.

 

İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden Reşitpaşa Beylikdüzü’ndeki Eston Deniz ve Bahçeşehir mevkiindeki Eston Şehir, konumlarının doğal özellikleri, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarileri, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planlamaları, büyük alışveriş ve ticaret merkezleri, TEM ve E-5 bağlantıları yanı sıra, sosyal hayatın içinde, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla rakiplerinden ayrışıyor. 

Üstelik her iki yerleşim merkezinin Atatürk Havalimanı’na yakın konumlarıyla birlikte lokasyon olarak gelişme potansiyeli düşünüldüğünde; isabetli bir yatırım imkanı da tanıyor.

47 yıldır faaliyetlerine devam eden Eston Yapı, bugüne kadar Eston Kandilli Evleri, Eston Derince Evleri, Eston Reşitpaşa Evleri, Ardıçlı Evleri, Ardıçlı Göl Evleri, Eston Şehir 1. ve 3. Kısım, Eston Deniz Yakamoz Evleri gibi önemli projeleri de gerçekleştirmiştir.

Eston Deniz Kalyon Evleri’nde apartman daireleri 225.000 TL’den, ikiz dubleksler 723.000 TL’den, sıralı ara dubleksler 519.000 TL’den, köşe dubleksler 680.000 TL’den ve katlı villalar 563.000 TL’den, müstakil tripleks villalar 1.197.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

444 41 51

www.estondeniz.com 

Kaynak: http://emlakkulisi.com/eston-deniz-ve-eston-sehirde-yuzde-25-indirim/132321

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.