Kategoriler
Konut Projeleri

Havuz suyunu güneş enerjisi ısıtıyor

KONUT projelerinin vazgeçilmezi olan havuzlar artık güneş enerjisiyle ısıtılıyor. Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Tarık Gürdil, “Suyu güneş panelleri ile ısıtılarak nisan-haziran ve eylül-kasım dönemlerinde de kullanılabilecek havuz sistemi geliştirdik” dedi.

YENİ konut projelerinde havuzlara olan ilgi yatırımcıların da dikkatini çekti. Havuzların yaz-kış kullanımını sağlamak için yeni teknolojiler geliştiriliyor. Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Tarık Gürdil, “Suyu güneş panelleri ile ısıtılarak nisan-haziran ve eylül-kasım dönemlerinde de kullanılabilecek havuzlar konut sahibi olmak isteyenlerin de ilgisini çekiyor” dedi.

28’inci katta spor
Exen İstanbul projesinde bir çok farklı çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Tarık Gürdil, şöyle konuştu: “Projede her türlü modern imkânlara sahip şekilde 2 adet fitness center bulunmaktadır. Bunlardan biri residans blokta 28’nci katta ve 360 derecelik panoramik İstanbul manzarasında, diğeri ise yatay bloklarda yer almaktadır.
Exen İstanbul projemizdeki sosyal tesislerimiz, ev sahiplerimizin projede keyifli bir yaşam geçirmeleri amacıyla başta yeşil alanlar ve su öğeleri ile zenginleştirilmiş, içerisinde her türlü sosyal ihtiyaca cevap verebilecek şekilde özenle planlanarak hayata geçirilmektedir.”

En önemli alanlar
Projelerde ev sahiplerinin sosyal tesislerde, hayatı gerek kendileri gerek aileleri ile birlikte keyifle yaşayabilmek amacıyla her türlü sosyal aktivitelere olanak sağlayabilecek alanlar aradığını anlatan Tarık Gürdil, şunları anlattı: “Bunlar içerisinde açık ve kapalı havuzlar, güneşlenme alanları, yürüyüş parkurları, nitelikli ve fitness center’lar, tenis kortları en önemli alanlar olarak dikkat çekiyor. Exen İstanbul projemizde ev sahiplerimize, yaşamlarını keyifli hale getirebilmek amacıyla, her türlü sosyal imkân sunulmakta.”

Yatırımlar devam ediyor
Projede ev sahiplerinin her türlü sosyal ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayabilmek amacıyla planlamalar yapıldığının altını çizen Tarık Gürdil, “Bu kapsamda gerekli sosyal tesis yatırımlarımız gerçekleştirilmektedir. Tesis yatırımlarımız gerçekleştirilirken hem en iyi markalar tercih edilmekte hem de en modern teknolojiler uygulanmaktadır. Böylece ev sahiplerimize en iyi şekilde hizmet verilirken bu tesislerimiz projemize değer katmaktadır. Suyu güneş panelleri ile ısıtılarak nisan-haziran ve eylül-kasım dönemlerinde de kullanılabilecek havuzlarımız en son teknoloji kullanımlarının güzel bir örneğidir” dedi.


Spor ve dinlenme alanları öne çıktı

EN çok tercih edilen sosyal alanlarla ilgili olarak bilgi veren Tarık Gürdil, şunları anlattı: “Yüzme havuzları ve güneşlenme alanları, fitness salonları, tenis kortu, basketbol sahası, dinlenme terasları günün yorgunluğunu atmak isteyen ev sahiplerimizin en öncelikli tercihlerini oluşturmaktadır. Sosyal tesislerimiz gerek kadınların gerekse de erkeklerin ve de tüm ev sahiplerimizin sevdikleri ile birlikte keyifle vakit geçirebilecekleri şekilde planlanmıştır.”

Çocuklar için fitness center
KONUT projelerinde çocuklara yönelik alanların da öne çıktığını belirten Tarık Gürdil, “Ev sahibi konumundaki anneler daha çok çocukları ile uzun süreli keyifli vakit geçirmeyi tercih etmektedirler. Bu konuda Exen İstanbul Projemiz çocuklarımıza yönelik, onların zihinsel ve fiziksel gelişimine katkı sağlayacak özel oyun alanları ile donatılmıştır. Fitness centerı da çocuklar için özel hazırlanmış spor salonu annelere yardımcı olmaktadır. Erkek ev sahiplerimizin bazıları arkadaşları ile birlikte tenis, basketbol gibi rekabetçi sporları tercih ediyor” dedi.

Konutta fark yaratıyor
SOSYAL imkânların çeşitliliğinin projelerde fark yarattığını dile getiren Tarık Gürdil, şunları söyledi: “Çünkü ev sahipleri yalnızca bir daire değil, bir yaşam şekli, yaşam standardı ve sosyal olanakları satın almakta. Exen İstanbul Projemizde ev sahiplerimizin her türlü sosyal ihtiyaçları özenle düşünülerek biri rezidans blokta diğer de yatay bloklarda olmak üzere her türlü sosyal tesis imkanı planlanmıştır. Rezidans blok yüzme havuzu, fitness salonu, saunası, buhar banyosu, masaj odası gibi sosyal imkânları öne çıkıyor.”

Ceyhun KUBURLU

Exen İstanbul proje detayları için tıklayın!

Kaynak: http://www.hurriyetemlak.com/havuz_suyunu_gunes_enerjisi_isitiyor/emlak-yasam-sektorden-haberler/HHfBMPk%2ej0Y=/Ks1koaHZTSk=

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.