Kategoriler
Konut Projeleri

İstanbul City 1. Etap’ta yaşam başladı! 55 bin TL’ye!

İstanbul Palmiye Grup İnşaat tarafından Çerkezköy’de inşa edilen İstanbul City projesinin Nisan ayında teslim edilmeye başlanan ilk etabında yaşam başladı
İstanbul City 1. Etap'ta yaşam başladı! 55 bin TL'ye!

690 konut ve 6 bin metrekare alışveriş merkezinden oluşan, sunduğu yaşam alanları ve sosyal aktivitelerle kendi içinde bir şehir özelliğinde olan İstanbul City’nin 2. Etabı 2013 yılında, 3. Etabı 2015 yılında teslim edilecek.

İstanbul City 3. Etap’ta 1+1 daireler 55 bin liradan, 2+1 daireler 95 bin liradan, 3+1 daireler 113 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede peşinatlar 15 bin liradan, taksitler 750 liradan başlıyor. 1 yıl ila 8 yıl vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Konu ile ilgili bilgi veren satış müdürü Melike Başaran; “İstanbul Palmiye Grup olarak Çerkezköy’deki gelişmeleri görerek, hem bölgeye hem de projemizden konut alanlara kazanç sağladık. Projenin başladığı günden bu yana bölge rayiç değeri yüzde 100’ün üzerinde arttı. Dolayısı ile bölgenin gelişimine  inanarak  daire sahiplerimizin kazanç elde etmelerine vesile olmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. 3. Etap satışlarımız devam ediyor. Kalan son dairelerimizi bölgedeki gelişme hızını göz önünde bulundurarak doğru bir yatırım olarak nitelendiriyor ve tavsiye ediyorum” dedi.

Ayrıca yeni başlayacakları projeye değinen Melike Başaran; “İstanbul Palmiye Grup olarak araştırma ve arsa tercihlerimizi müşterilerimize nitelikli konut ve doğru yatırımı birlikte sunmayı hedefleyerek titizlikle yapıyoruz. Dolayısı ile elde ettiğimiz sonuçlar müşterilerimizi ve bizi mutlu ediyor. Bayram sonrasında satışına başlayacağımız Maslak Ayazağa projemizde bu inançla sunacağımız doğru bir yatırım ve günümüz standartlarının üzerinde nitelikli konut özelliğini birlikte taşıyor. En önemlisi de şehrin merkezinde ve ulaşımın kolay olması. Ayazağa bölgesi, Finans merkezleri Maslak ve yeni yapılanan Cendere Vadisi ofis  projelerinin tam ortasında kalmasından dolayı, bölgenin nitelikli konut  ihtiyacının karşılanması noktasında doğru bir lokasyon olduğunu görüyoruz.  Dolayısı ile yeni projemizin de müşterilerimize sağlayacağı faydaya inanıyor, satışa çıkacağımız günü heyecanla bekliyoruz” dedi.

0212 325 83 23

http://www.istanbulpalmiyegrup.com/

Kaynak: http://emlakkulisi.com/istanbul-city-1-etapta-yasam-basladi-78-bin-tlye/131592

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.