Kategoriler
Konut Projeleri

Karma Evleri Bodrum’da 103 bin euroya!

TETA Dış Ticaret tarafından Bodrum’da hayata geçirilen Karma Evleri projesinde 103 bin euro ilâ 120 bin euro arasında değişen fiyatlar konut alıcılarını bekliyor…
Karma Evleri Bodrum'da 103 bin euroya!

Alışılagelmiş sıkıcı kalıp ve biçimlerin dışında bir mimari ve yaşamı benimseyen rafine kültür ve zevk sahipleri hedeflenerek tasarlanmış ve yaratılmış özel ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı KarmaEvleri | BODRUM ‘da Eylül fırsatları değerlendirmeye değer.

270 derece panoramik açıyla kesintisiz deniz ve Yalıkavak PalMarina manzarasına sahip, hemen teslim, sadece 2 evin kaldığı KarmaEvleri | BODRUM ‘da Eylül’e özel fiyat ve tefriş alternatifleri rafine kültür ve zevk sahiplerini bekliyor.

Şöminenizde yakacağınız odunun kokusu ve ateşin rengi bir de karşınızda kesintisiz görebildiğiniz Karadeniz’in yeşiliyle yarışır bitki yoğunluğundaki vadiye inmiş sis bulutlarının eşsiz görüntüsüyle birleşince neden tercihinizi yeşil ve bakir vadi manzaralı Terra ve Aqua bloklardan yana kullanabileceğinize ve kışın da KarmaEvleri | BODRUM ‘da olmanız gerektiğine itirazsız ikna oluyorsunuz.

KarmaEvleri | BODRUM’da isterseniz Fully Furnished ev sahibi olabiliyorsunuz. Ankastre cihazlar, aydınlatma elemanları, tüm yaşam alanlarında Flat Screen TVler ile uydu alıcıları ve multi system inverter klimalar, sabit ve hareketli mobilyalar ve daha birçoğu Fully Furnished tercihiniz dahilinde yer alıyor. Size düşen sadece bavulunuzu alıp gelmek.

Ya da arzu ederseniz Standard Furnished seçeneği ile temel tefriş unsurları hazır sunuluyor eviniz. Gerisi sizin zevk ve tercihlerinize kalıyor.

FULLY FURNISHED evler, 120,000Euro’dan başlayan fiyatlarla,

STANDARD FURNISHED evler, 103,000Euro’dan başlayan fiyatlarla

sunulmakta.

Size önerimiz, şayet, evinize sahip olduktan sonra evinizin tüm tefriş ve iç dekorasyon işlerinin zaman, seyahat ve ilgi gereklerinden ötürü size maddi/manevi külfet getireceğini düşünürseniz, FULLY FURNISHED almayı tercih etmeniz yönünde.

Yukarıdaki alternatiflere ilaveten kişisel ihtiyaç ve tercihlerinize yönelik de özel tefriş ve fiyatlandırma yapılmakta.

KarmaEvleri | BODRUM, siz rafine kültür ve zevk sahiplerini tatmin edecek özgünlük ve kalitede bir mimari ve yaşam biçimi.

0312 468 75 70

www.karmaisdesign.com

Kaynak: http://emlakkulisi.com/karma-evleri-bodrumda-103-bin-euroya/132067

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.