Kategoriler
Konut Projeleri

Nuroltower’da metrekaresi 5 bin dolara! Yüzde 5 indirimle!

Nurol Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin yeni projesi Nurol Tower EvOfisEv’de lansman öncesi yüzde 5 indirimli satışlar başladı
Nuroltower'da metrekaresi 5 bin dolara! Yüzde 5 indirimle!

Adalet Sarayı ve Çağlayan’a hakim konumuyla hem bir yaşam alanı hem de eşsiz bir iş merkezi olarak yükselen Nuroltower projesi 2 katlı çarşısı ve 30 katlı kule binası ile dikkat çekiyor. 74 metrekareden 190 metrekareye kadar farklı konut tipleri bulunan Nurol Tower EvOfisEv projesinde Eylül’de yapılacak lansman öncesi yüzde 5 indirimli fiyatlarla satışlar başladı. Projede metrekare birim fiyatları 5 bin dolar ile 7 bin 500 dolar arasında değişiyor.

Eski Yıldız Teknik Üniversitesi arsasında yükselen Nurol Tower projesinde teslimler 2014 yılında yapılacak.

Nurol Tower Çağlayan 

Leed Gold sertifikasına aday Nurol Tower projesinde concierge hizmetlerinden Sky Lounge’a, birbirinden şık restoranlarından cafelere, toplantı salonlarından özel yemek odalarına kadar bir çok özellik bir arada bulunuyor. Projedeki yaşam alanları 4 metre tavan yüksekliğine sahip.

Yeni Yol Cad. İzzet Paşa Mh. No:3 Mecidiyeköy, Şişli – İstanbul

http://www.nuroltower.com.tr

444 6496 (444 NGYO)

Sinem ÖZTÜRK

*Bu Türkiye’nin ilk ve tek emlak haber sitesi www.emlakkulisi.com’un özel haberidir. Birazdan haberlerimiz çalmayı alışkanlık haline getiren hırsızlık evlerinin yaptığı sitelerde bu haberin takla attırılmış versiyonunu okuyabilirsiniz.

Kaynak: http://emlakkulisi.com/nuroltowerda-metrekaresi-5-bin-dolara-yuzde-5-indirimle/131599

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.