Kategoriler
Soru Cevap

Cem YILMAZCAN Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Cem YILMAZCAN: Selamlar;
Ben İzmir’den 1+1 daire almayı düşünüyorum, yüksek ihtimalle yatırım amaçlı olacak. Almayı düşündüğüm daire Çiğli’de (Palmiye park Teras). İkinci el piyasasında 1+1 daireyi satmakta zorlanır mıyım? Yada bana makul bir getirisi olması için ne kadar beklemem gerekir?
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Serdar Dağıstan: Cem bey, bu benim projem. Tarafsız kalmam gerekiyor. Tanıtım ofislerimizdeki arkadaslar size tüm bilgileri verecektir. Kafanıza takılan bir soru olursa ben yine yardımcı olurum.

“Cem YILMAZCAN Emlak Gurmesi üzerinden sormuş” için 2 yanıt

Peki haklısınız. Fakat sorumu tarafsız olarak genel anlamda bu projenin bulunduğu bölge için yanıtlamanız mümkün müdür?

Tabii ki. Sizce bilmediğim, güvenmediğim ve ne kadar gelişeceğine emin olmadığım bir bölgeye 2010 yılından beri başladığımız ve bitirdiğimiz yaklaşık 300 dairelik projeler yapar mıydım? 🙂 http://www.palmiyeparkterasgunlugu.com sayfasında bu bölge ile paylaştığım bilgileri incelemenizi öneririm. Çiğli, Yeşilova, Ulukent ve Torbalı İzmir’in önümüzdeki 5 sene boyunca yıldızı olacak bölgeleri. Nereye yatırım yaparsanız yapın, en azından vergisel açıdan 5 senelik bir süreci göz önüne almanız gerekiyor. Yoksa hayal kırıklığı yaşarsınız ve kazancınızın %35’ini vergi olarak devlete verirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.