Kategoriler
Soru Cevap

Nazif Dinç Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Nazif Dinç: Merhaba Serdar Bey,
Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.Çiğli Yakakent mahallesi, Çamlıkent sitesinde 150 metre kare sıfır evler 140-150 bine satılıyor.Evleri çok beğndim, geniş, doğal gazı var.Otoparkı, çoçuk parkı marketi hepsi var.Etraf yeşillik hava temiz.Şu ana kadar her şey çok güzel.Fakat site çok ıssız bir yerde, ulaşım yok.Sadece belediyenin sabah aksam 45 dk bir 4 er seferi var.
Firma yetkilileriyle görüştüğümde yakında sık seferli otobüs hatları diyor, fakat site sakinleri 3 yıldır bekliyoruz ama bağlanmadı diyorlar.Ayrıca firma yetkilileri bölgenin 2-3 yıl içinde bir sürü inşaat projesi başlıyacagını ve bölgenin çok değerleneceğini söylüyorlar.
Siz bu piyasayı çok iyi biliyorunuz.Çamlıkent mevkiinin etrafına başka sitelerde kurulup o bölge ıssız olmaktan çıkarmı yakın zamanda yoksa zormu o bölgeye insaat yapmak.
Sizin öngörünüz nedir bu konuda,
Şimdiden teşekür ederim

Serdar Dağıstan: O bölgede bana da arsa geldi ama gerek ulaşım zorluğu, gerek eğim, gerekse de dere yatağı izlenimi yüzünden hiç sıcak bakmadım. İlla ki bir inşaat yapan çıkacaktır. Fiyatlar uygun. Bu bölgede evi olup satmayı düşünenleri vazgeçirmiştim, şimdi bana teşekkür ediyorlar. Projeler başlamasa bile Çiğli önümüzdeki 5 sene boyunca değerlenecek bir bölge.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.