Kategoriler
Soru Cevap

Sebnem Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Sebnem : Merhaba Serdar Bey, Myvia Bahce projesinden 2+1 daire almak uzereyim. Istedikleri fiyat 280000 lira. Son karar asamasinda aklima takilan birkac soru var, cevaplarsaniz sevinirim.

Oncelikle fiyat normal midir bolgesine gore? Proje incelemenizi okudum, olumsuz yorumlar da var bu konuda. Gelecekte proje asamasinda aldigim dairenin fiyati ne derece artar? Ya da zarar etme ihtimali var mi?

Sitede dogalgaz yok. Bunun yerine VRV sistem adinda, bes yildizli otellerde kullanildigini iddia ettikleri bir sistem var. Bu isitma sistemi hakkinda bilginiz var mi? Dogalgaza gore artilari eksileri nelerdir? Ayrica yine dogalgaz olmadigindan dolayi sicak su elektrikli sofben ile saglanacak. 280000 lira verilen bir evde boyle bir sistem olmasi arti midir yoksa eksi mi?

Cevre olarak hemen yaninda Plaza Nova var ve arkasinda yeni bir proje basliyor. Mevcut durumda nispeten sanayi icinde kalan bolgenin ileride bir hayli degisacegini ve yeni projeler gelecegini dusunuyorum. Bu konuda bana katilir misiniz yoksa bolgeye ait olumsuz gorusleriniz var mi?

Simdiden cok tesekkur ediyorum. Iyi calismalar.

Serdar Dağıstan: Fiyat bölge için normal değil ama proje için normal. Ben proje için olumlu düşünüyorum. Özellikle daireyi şirketinize alabilirseniz %18 gibi bir KDV avantajınız da olacak. VRV çok iyi bir sistemdir hiç merak etmeyin. Doğalgaza göre belki biraz daha pahalı ama yine de çok iyi bir sistem. Bölge ile ilgili diğer beklentilerinize de katılıyorum. Ben Yeşilova\’yı 2 senedir yazıyorum, şimdi farkına varılmaya başlandı. Hayırlısı olsun.

“Sebnem Emlak Gurmesi üzerinden sormuş” için bir yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.