Kategoriler
Soru Cevap

ömer yılmaz Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

ömer yılmaz: Serdar Bey,

Onur Mahallesi’nin üst kısmında “Anıtpark” olarak yapımına başlanan ancak daha sonra ismi değiştirilerek “Sağlık-Sen Sitesi” yapılan site hakkında ne düşünüyorsunuz? siteye taşınanlar var ancak oturma ruhsatı hala alınmamış. bu arada dağ manzaralı daireleri 135 000 tl’ye satıyorlar. proje başlangıç tarihi olarak 2011 gözükürken, projeyi yapan firma da izmir’de halen büyük bir projeyi yapmakta olan büyük bir inşaat firması.

Serdar Dağıstan: Çok yoğun bir imar verilmiş. Issız bir yer olması gereken yer şehir merkezi gibi yapılaşıyor. Bu proje hakkında bana şikayet gönderenler olmuştu ama ben yargıçlık veya avukatlık yapmadığım için yayınlamadım. Madem oturanlar var, en doğru bilgiyi kapılarını çalarak öğrenebilirsiniz. O projeyi ben ilk defa 2009 yılında duymuştum.

“ömer yılmaz Emlak Gurmesi üzerinden sormuş” için 2 yanıt

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Size gelen şikayetler hangi sebepten dolayı idi? Oturanlar ile konuştuğumuzda 1 sene önce 150 k seviyelerinden satılan dairelerin şu anda 135 k seviyelerinden satıldığını söylüyorlar. İzmir’de benim kaçırdığım “emlak fiyatlarında düşüş” mü yaşandı?

Şikayetleri yazan arkadaştan ad, soyad, adres ve cep telefonu istedim ki karşı taraf diler ise cevap verebilsin ve rakip firmanın boş bir suçlaması olmasın diye, ama ne yazık ki kendisinden bir daha cevap alamadım. İzmir’de fiyatlar ciddi şekilde yükseldi 2013 yılı içerisinde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.