Kategoriler
Soru Cevap

Gurhan Kar Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Gurhan Kar: Merhabalar Serdar bey;

Konut biteli 2 ay olmus ve diger daire sahipleri kira odememek icin tasinmislar. Mutehahit noter onayli sozlesme yaparak oturma raporu hakkinda garanti veriyor en gec 1 ay icinde teslim edecegini soyluyor ve sozlesme yapabilecegini soyluyor. Evi kredi ile aliyoruz heralde exper de bunu arastirmadan onay vermez diye dusunuyorum ama sizede sormak istedim. Simdiden tesekkurler…

Serdar Dağıstan: Firma kim? Güvenilir bir firma ise problem olmaz. Exper oturma raporunun alinamamasi gibi bir durumu bilemez. En gec 1 ay içerisinde alacaklarsa siz de parayı o zaman verin??

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kategoriler
Soru Cevap

Gurhan Kar Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Gurhan Kar: Merhabalar Serdar bey;

Oncelikle bu bilgileri bizlerle paylastiginiz icin cok
Tesekkur ederim. Benimde size bir sorum olacak,

Buca Inkilap mah.de bir ev almak uzereyim, Bina bitmis durumda ve 8 daire var 4u dolu durumda fakat oturma raporu alinmamis, ben banka kredisi ile alicam evi, kredi onaylandi pesinatini odedik kalan kismini tapu islemleri sirasinda odeyecegiz satici mutehahit degil mutehahit kardesine satis yapmis bize onun uzerine kat irtifaki olan tapu ile satis yapacaklar ve en gec 1ay icinde oturma raporunu alacaklarini soylediler, sozlesme yaparak yazabiliriz dediler bu sozlesmenin bana bir faydasi olurmu? Ve ne yapmam lazim bilgi verirseniz sevinirim. Simdiden tesekkurler…

Serdar Dağıstan: Oturma raporu almak için sizi mi beklemişler?? Bina ne zaman bitmiş?

“Gurhan Kar Emlak Gurmesi üzerinden sormuş” için 2 yanıt

BİNA 2 AY ÖNCE BİTMİŞ.SIFIR DAİRE.MÜTAHİT OTURMA RAPORUNU EN GEÇ 15 GÜN 1 AY İÇİNDE ALINACAĞINI TAAHÜT EDİYOR. NOTERDE BUNUNLA İLGİLİ SÖZLEŞME YAPABİLECEĞİNİ SÖYLÜYOR.
TEŞEKKÜRLER

Ok. Güvenilir bir firma ise sözleşmenizi yapın veya en garantilisi siz oturma raporu alınınca parayı vereceğinizi taahhüt edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.