Kategoriler
Soru Cevap

Ayten Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

Ayten: Merhaba Serdar bey.

Folkart ofis deniz manzaralı 61 m2 net 41 m2
Fiyatı 480.000 tl min getirisi 2000 tl sizce yatırım için uygun mu bu fiyatlara Nergis demirköprü civarı iş yerleri var getirisi 3000 tl civarı .iki seçimindeki korkum bunca olan ofis kime kiralanacak ? 41 m2 bir ofis neye yeter ? Nergis ve demirköprü ise onca dükkan bazıları boş genede bir şekilde işliyor sizce hangisi prim ve getiri anlamında mantıklı olur .

Serdar Dağıstan: Nergis\’teki kac m2? Bir de odeme planlarini da karsilastirmak lazim. Vade farki avantaji olabilir folkart\’ta.

“Ayten Emlak Gurmesi üzerinden sormuş” için 2 yanıt

Nergis deki 100 m2 . Tereddüt ettiğim bayraklı bolgesındeki her taraf ofis Nergis de her taraf dükkan :(. Bayraklı tower gıttım o projeye göre doluluk oranı çok kötü vasfa bıle bence. Folkartta böyle olurmu acaba ? Sizce dükkan mı ofis mi?

İkisinin de fiyatı yüksek gibi ama Folkart’ta sadece bir ofis değil aynı zamanda marka değeri olan bir binada yer alıyorsunuz. Eğer yönetim ve alttaki alışveriş merkezi iyi olursa ofisler de bundan yararlanacaktır. Dükkan mı ofis mi sorusunun cevabı içindeki kiracıya bağlı; eğer kiracı sağlam değilse her ikisi de aynı riske sahip. İzmir’de kaliteli ofis alanı ihtiyacı çok bariz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.