Kategoriler
Soru Cevap

atilla arslan Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

atilla arslan: saydığınız projelerin içerisinde sadece mistral ve ege perlada konut var.bu projelerde ise 1+1 fiyatları çok yüksek ve proje içerisindeki sayılarıda az.diğer saydıklarınız ofis projeleri. ontanbayraklı isimli proje ise mesken tapulu ve %70 oranında konuttan oluşan bir proje.

sorumdada belirttiğim gibi 1+1 bir konut projesi olduğu için bu proje dikkatimi çekti. bölgede çok ofis projesi var ama konut kısıtlı..

Serdar Dağıstan: Bayraklı’da kalan projelerin MİA imarlı olanlarının hepsinin 1/3’ü konut. Çok ya da az, hepsinde konut var. %70’i konut imarlı olsa da bölge dolayısıyla orada da çoğu birim ofis olarak kullanılacaktır. %18 yerine %1 KDV avantajı olması sebebiyle fiyatları diğerlerinden biraz daha uygun olabilir. Bölge iş merkezi olarak planlandığı için konut daha kısıtlı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kategoriler
Soru Cevap

atilla arslan Emlak Gurmesi üzerinden sormuş

atilla arslan: 1+1 daire 39m2 net. o bölgede başka bir proje göremedim.genelde forum ve etraflarında projeler var. adliye civarında bulamadım. sizin öneriniz varmı?

birde sizin proje ile ilgili görüşleriniz nedir? şirket ile ilgili v.s.?

Serdar Dağıstan: Sirketi tanimiyorum. MyVia projelerinin ortaklarindan diye biliyorum. Adliye etrafinda baska proje nasil gormediniz anlamadim; Novus Ventus, Lider insaatin Centria Plaza, Ege Perla, Mistral, verapol insaatin 2 projesi, Atek Adres… Daha adini unuttugum en az 5 proje daha var bu baktiginiza yuruyus mesafesinde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.