Kategoriler
İlk defa ev alacak olanlar İzmir Konut Projeleri

Emlak Gurmesi RAPOR – İzmir’de Konut Fiyatları Daha Ne Kadar Artar?

İzmir konut fiyatlarını İstanbul ile karşılaştıran çok pratik bir rapor hazırladım. İzmir’e yatırım yapmış veya yapmayı düşünen birisi iseniz okumaya devam edin.

Daha bir iki yıl evvele kadar İzmir’e köy diyenler, şimdi İzmir’den bir yer kapatma derdine düştüler. İzmir’e gösterilen bu olağan üstü ilgi de haliyle Gayrimenkul fiyatlarını yukarı yönde ivmelendirdi.

1.5 sene once Hürriyet Ege’de yayınlanan ve Ertuğrul Özkök tarafından ismim kullanılmadan alıntı yapılan ‘İzmir’de Gayrimenkul Almanız için 35 Neden!’ adlı yazımda İzmir’in neden değerli olduğunu ve daha da değerleneceğini basit bir şekilde anlatmıştım. O yazıma http://www.emlakgurmesi.com/2016/05/izmirde-gayrimenkul-almaniz-icin-35-neden.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Peki İzmir’deki bu artış daha ne kadar gider? Üstü nedir? İzmir’e hala yatırım yapılır mı? 2017 yılında İzmir genelindeki artış İstanbul’u 3’e katlamış. Bu bööyle devam eder mi?

Bu konuyla ilgili hazırladığım rapora aşağıdaki videoyu izleyerek ulaşabilirsiniz.

“Emlak Gurmesi RAPOR – İzmir’de Konut Fiyatları Daha Ne Kadar Artar?” için bir yanıt

Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık İzmirli olarak bu artışlar değerler hoşumuza gidiyor ama çok da fazla göç istemiyoruz İzmirin doğasını yapısını bozacak Büyük projelerin İzmir e gelmesi site konseptinin yaygınlaşması güzel gelişmeler Ulukent gibi yerler son 10 yılda resmen bambaşka bir yer oldu özellikle çiğli ulukent menemen kentleşti site yaşamı ıle öne cıkıyor urla ıse daha çok müstakıl ve doğa ıle başbaşa yaşamın oldugu bır yapılaşmada

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.